Τορόντο ,απευθείας πτήση 398€ μετ´επιστροφής.



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Οκτώβριο στο Τορόντο του Καναδά ,και απολαύστε από κοντά τα πανέμορφα φυσικά τοπία της χώρας ή τους καταρράκτες του Νιαγάρα ,με μόλις 398€ τα αεροπορικά με απευθείας πτήση της Air Canada.

Η Air Canada προσφέρει εποχιακές απευθείας πτήσεις για το Τορόντο από Μάιο εως Οκτώβριο με σχετικά τσιμπημένες τιμες ,που ξεκινούν από 700€ και άνω με επιστροφή. Στις 16/10 με 23/10 ανακαλύψαμε πως ο τελικός ναύλος είναι μόλις 398€ με επιστροφή ,εξαιρετική τιμή για το συγκεκριμένο δρομολόγιο και για κράτηση μόλις ένα μήνα πριν.

Αν λοιπόν ενας από τους ταξιδιωτικούς σας στόχους είναι να επισκεφτείτε τον Καναδά ,αυτή είναι μια πραγματική καλή ευκαιρία. Κράτηση μπορείτε να κάνετε από την airshop.gr επιλέγοντας στο πεδίο αναζήτησης "απευθείας πτήση"

Παράδειγμα:

Αθήνα - Τορόντο 16/10 - 13:05
Τορόντο - Αθήνα 23/10 - 16:40


*Στην την τιμή περιλαμβάνεται μια δωρεάν αποσκευή και μια χειραποσκευή ανά άτομο.



ΔΙΑΜΟΝΗ
Πιθανών για την διαμονή σας όλο και κάποιον συγγενή θα έχετε να σας φιλοξενήσει καθώς η Ελληνική κοινότητα του Καναδά αριθμοί χιλιάδες άτομα που ζουν και εργάζονται εκεί. Αν παρόλα αυτά δεν εχετε που να μείνετε ,μια καλή και φθηνή επιλογή είναι η Airbnb. Οι τιμες για ένα ιδιωτικό διαμέρισμα ξεκινάνε από 30€ λίγο εξω από το Τορόντο και από 50€ στο κέντρο της πόλης.

Αν θέλετε να μείνετε σε ξενοδοχείο η πιο φθηνή επιλογή είναι το Alexandra Hotel το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και μόλις 2χλμ μακριά από το κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό Union station. Η τιμή του για ένα δίκλινο ο δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και ντους είναι 675€ για 7 βράδια.


*Στη τιμή του ξενοδοχείου δεν περιλαμβάνονται 13% φόροι.



Το Τορόντο είναι η μεγαλύτερη πόλη του Καναδά και η πρωτεύουσα της επαρχίας του Οντάριο. Είναι ενας ιδανικός προορισμός αν θέλετε να εξερευνήσετε την ενδοχώρα του Καναδά με τα απίστευτα φυσικά τοπία του ,όπως τους καταρράκτες του Νιαγάρα ή τα βραχώδη όρη του με τα διαφορετικά υψόμετρα, τα δάση, την τούνδρα, τα ποτάμια, τα φαράγγια και τα πολλά είδη της άγριας πανίδας που κατοικούν εκεί.




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال