Η λίστα με όλες τις ακυρωμένες πτήσεις της Ryanair.



Η Ryanair θα προχωρήσει στην ακύρωση περίπου 50 πτήσεων ημερησίως ,περισσότερες από 2000 πτήσεις συνολικά μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου ,για να βελτιώσει την συνέπεια εκτέλεσης των δρομολογίων της που έπεσε στο 80% τις δυο πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου. Ακυρώνοντας λιγότερο από το 2% των πτήσεων κατά τη διάρκεια των έξι προσεχών εβδομάδων θα αποκατασταθεί το επίπεδο ακρίβειας ξανα στο 90% που είναι και ο ετήσιος στόχος της εταιρίας.  


Σύμφωνα με την σχετική λίστα που δημοσιοποιήθηκε εχθές κανένα δρομολόγιο από Ελλάδα δεν επηρεάζεται. Οι ακυρωμένες πτήσεις είναι κυρίως από Λονδίνο ,Μιλάνο ,Ρώμη ,Βαρκελώνη ,Μαδρίτη ,Βρυξέλλες ,Δουβλίνο κ.α. και τα περισσότερα είναι δρομολόγια που εκτελούνται τουλάχιστον 2-3 φορές ημερησίως ,δίνοντας την δυνατότητα στους επιβάτες να ταξιδέψουν με την επόμενη πτήση ακόμα και την ίδια μέρα αν υπάρχει διαθεσιμότητα θέσεων ή πλήρη επιστροφή χρημάτων.

* Ύστερα από έλεγχο της λίστας κανένα από τα ταξιδια που έχουμε προτείνει για τον Οκτώβριο δεν επηρεάζεται.(Αν μας ξέφυγε κάτι ,ενημερώστε μας)

Δείτε όλη την λίστα από 25/09 εως 28/10 εδώ ,για πριν τις 25/09 δείτε εδώ


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال