Νέες ακυρώσεις πτήσεων από την Ryanair ,και από Ελλάδα.



Η Ryanair μετά την ξαφνική ακύρωση 2000+ πτήσεων για τον Οκτώβριο ,ανακοίνωσε σήμερα την προσωρινή αναστολή 34 δρομολογίων κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου ,μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται αρκετά και από Ελλάδα.

Αυτό σημαίνει πως θα ακυρωθούν ακόμα 18.000 πτήσεις που αναμένεται να επηρεάσουν περίπου μισό εκατομμύριο επιβάτες σε όλη την Ευρώπη ,που θα ταξίδευαν μεταξύ Νοεμβρίου και Μαρτίου.

Όλο αυτό γίνεται διότι η Ryanair θα περιορίσει τον στόλο της κατά 25 αεροσκάφη από τα 400 που πετούν σήμερα ,έτσι ώστε να «εξαλείψει κάθε κίνδυνο περαιτέρω ματαίωσης πτήσεων ,επειδή η βραδύτερη ανάπτυξη δημιουργεί πολλά κενά στα αεροσκάφη και τα πληρώματα στις 86 βάσεις της Ryanair αυτό το χειμώνα» όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

Σύμφωνα με την εταιρεία η κίνηση αυτή είναι αποτέλεσμα της χαμηλής ζήτησης καθώς για την χειμερινή περίοδο έχουν κάνει κρατήσεις στην Ryanair 400.000 λιγότεροι επιβάτες από ότι προσδοκούσε. Είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετές πτήσεις της παρά τις συνεχόμενες προσφορές έχουν μηδενικές κρατήσεις.

Μεταξύ των πτήσεων είναι και αρκετές στην Ελλάδα όπως οι συνδέσεις Αθήνα- Χανιά , Χανιά-Πάφος, Θεσσαλονίκη- Χανιά, Θεσσαλονίκη- Αμβούργο, Θεσσαλονίκη- Μπρατισλάβα, Θεσσαλονίκη-Παρίσι και Θεσσαλονίκη-Βαρσοβία. 

Εκτός από την αναστολή αυτών των δρομολογίων από τα τέλη Οκτωβρίου παρατηρήσαμε και μείωση της συχνότητας κάποιον  πτήσεων ,όπως η καθημερινή πτήση Αθήνα - Σόφια που δεν θα εκτελείτε ποια την Τετάρτη και η καθημερινή πτήση Αθήνα - Βουκουρέστι που δεν θα εκτελείτε ποια την Κυριακή. 

Επισης μείωση υπάρχει και στην Καθημερινή πτήση Αθήνα - Θεσσαλονίκη  που πλέον δεν θα εκτελείτε η πρωινή πτήση κάποιες ημέρες της εβδομάδας. Πιθανών να υπάρχουν και κάποιες αλλαγές στις ωρες αναχώρησης σε αλλες πτησεις.

Από τις ακυρώσεις έχουν επηρεαστεί και κάποια από τα ταξίδια που έχουμε προτείνει. Εμείς ειμαστε στη διάθεση σας να σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε και είναι στο χέρι μας για οποιοσδήποτε απορία έχετε. Μπορειτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με μυνημα στην σελίδα μας στο Facebook Greek travelers

Για περισσότερες πληροφορίες για αλλαγές ,αλλά και το πως θα πάρετε τα χρήματα σας πίσω θα βρείτε από την ιστοσελίδα της Ryanair εδώ ή στο γκισέ της Ryanair στο αεροδρόμιο.

Όλη η λίστα με τα ακυρωμέα δρομολόγια: 
 
Bucharest – Palermo
Chania – Athens
Chania – Pafos
Cologne – Berlin
Chania – Thessaloniki
Edinburgh – Szczecin
Glasgow – Las Palmas
Hamburg – Edinburgh
Hamburg – Katowice
Hamburg – Oslo
Hamburg – Thessaloniki
Hamburg – Venice
London Gatwick – Belfast
London Stansted – Edinburgh
London Stansted – Glasgow
Newcastle – Faro
Newcastle – Gdansk
Sofia – Castellon
Sofia – Memmingen
Sofia – Pisa
Sofia – Stockholm
Sofia – Venice
Thessaloniki – Bratislava
Thessaloniki – Paris
Thessaloniki – Warsaw
Trapani – Baden Baden
Trapani – Frankfurt
Trapani – Genoa
Trapani – Krakow
Trapani – Parma
Trapani – Rome
Trapani – Trieste
Wroclaw – Warsaw
Gdansk – Warsaw






Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال