ΜΑΡΑΚΕΣ 175€ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 7 ημέρες τον Δεκέμβριο στο μαγευτικό Μαρακές στο Μαρόκο ,με διαμονή σε εξαιρετικό ξενοδοχείο (riad) με πρωινό. Τελική τιμή μόλις 175€ αεροπορικά και διαμονή από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 14/12 με 20/12

*Στο Μαρόκο ταξιδεύετε μόνο με το διαβατήριο σας ,η βίζα δεν είναι απαραίτητη για τους κατόχους Ελληνικού διαβατηρίου.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (06/10) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στις Βρυξέλλες στην αναχώρηση και στο Μιλάνο στην επιστροφή ,και κοστίζουν 108€ το άτομο. Θα πρέπει να κάνετε 4 διαφορετικες κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βρυξέλλες 14/12 - 09:30 
Βρυξέλλες - Μαρακές 14/12 -17:30
Μαρακές - Μιλάνο 20/12 - 06:55
Μιλάνο - Αθήνα 20/12 - 17:10


*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Κατα την διάρκεια κράτησης της πτήσεις Μαρακές - Μιλάνο ,η τιμή θα ενφανιστεί στο Μαροκινό νόμισμα ,η αλλαγή της ισοτιμία γίνεται αυτόματα. 
1 MAD = 0,09€

*Η διάρκεια την αναμονής στο πήγαινε είναι 5ω30λ στο αεροδρόμιο Charleroi στις Βρυξέλλες και στην επιστροφή 6 ώρες στο αεροδρόμιο Μπέργαμο του Μιλάνου ,ότι πρέπει κα για μια γρήγορη βόλτα στο πανέμορφο Μπέργαμο ή γιατί όχι και στο Duomo.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες  δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσει μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή (+ 20€) αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτήσεις ανταπόκρισης. Βάλτε αναχώρηση Αθήνα προορισμός Μαρακές και τις ημερομηνίες 14/12 με 20/12.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλατης ανά άτομο.










 
ΔΙΑΜΟΝΗ
Για διαμονή προτείνουμε να μείνετε σε ένα Riad ,είναι παραδοσιακές Μαροκινές κατοικίες τα οποία οι ιδιοκτήτες τους τα έχουν μετατρέψει σε ξενοδοχεία. Εκτος από πολύ οικονομικά βρίσκονται και σε πολύ καλή τοποθεσία ακριβώς στην καρδιά της Μεντίνα ,την παλιά πόλη του Μαρακές ,που είναι και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco.

Το Riad Alwane βρίσκεται στην καρδιά της Μεντίνας του Μαρακές και συνδυάζει παραδοσιακό στιλ και σύγχρονες ανέσεις με την αυθεντική μαροκινή φιλοξενία. Η κεντρική πλατιά Jemaa el Fna βρίσκεται περίπου 2χλμ μακριά. Διαθέτει όμορφα διακοσμημένα δωμάτια τα οποία προσφέρουν ιδιωτικό μπάνιο και ντους. Στο riad θα βρείτε επίσης και μια όμορφη εσωτερική πισίνα για να κάνετε τα μπάνια σας.

Η τιμή του για 6 βράδια είναι στα 139€ για ένα δίκλινο δωμάτιο ,μαζί με πρωινό.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της Booking.Αν δεν είστε εγγεγραμμένος κάντε το εδώ και κερδίστε 10% έκπτωση στη πρώτη κράτηση.






Άλλη μια καλή επιλογή επίσης ελάχιστα ακριβότερη είναι και το Ryad Laarouss ,το οποίο βρίσκεται ακόμα πιο κεντρικά. Η πλατεία Jemaa el Fna βρίσκεται περίπου 10-15 λεπτά με τα πόδια. Η τιμή του είναι στα 157€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό για 6 βράδια.





ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ
Στο Μαρακές εκτός από τα Riad φυσικά υπάρχουν και πολυτελή ξενοδοχεία ,ένα από αυτά είναι και το 4 αστέρων Mogador Menzah Appart Hôtel το οποίο δεν βρίσκεται στη Μεντίνα αλλά είναι κοντά στη πολη του Μαρακές ,περίπου 10 λεπτά με τα πόδια. Η τιμή του για 7 βραδια είναι στα 200€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.




*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί  ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορειτε να νοικιάσετε από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 216€
•Ξενοδοχείο: 139€
•ΣΥΝΟΛΟ: 355€ / 2 = 177,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال