ΛΑΝΘΑΡΟΤΕ 180€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 5 ημέρες τον Ιανουάριο στην ηλιόλουστη Λανθαρότε των Καναρίων νήσων ,με διαμονή σε κεντρικο ξενοδοχείο με πισίνα. Τελική τιμή 190€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 21/01 με 25/01

Η Λανθαροτε είναι ηφαιστειογενές νησί στον Ατλαντικο ωκεανό ,απέναντι από τις ακτές του Μαρόκου ,ανήκει στην Ισπανία και μαζί με άλλα νησιά αποτελούν τα Κανάρια νησιά.Το κλίμα των νησιών αυτών θεωρείται από τα καλύτερα στο κόσμο καθώς έχουν σταθερή μέση θερμοκρασία τους 25 βαθμούς όλο τον χρόνο ,κάνοντας το αγαπημένο προορισμό των Ευρωπαίων τον χειμώνα.

Θα συναντήσετε πολλά φυσικά πάρκα ,υπέροχες παραλίες και πανέμορφα τοπία.Θα δείτε επίσης και καμήλες καθώς βρίσκεται απέναντι από την έρημο Σαχαρα και έχει πολλά στοιχεία που την θυμίζουν.

Περισσότερες πληροφορίες για το νησί και το κλίμα που επικρατεί τον Ιανουάριο θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης.
 
*Στα Καναρια νησιά ταξιδεύετε μόνο με την ταυτότητα σας ,δεν χρειάζεται διαβατήριο καθως ανήκει στην Ισπανία.

*Η προσφορά είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair ,και κοστίζουν συνολικά μόλις 101€ το άτομο για τέσσερις πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε τέσσερις διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από τις ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μιλάνο 21/01 - 09:30 (20€)
Μιλάνο - Λανθαρότε 21/01 - 15:10 (29€)
Λανθαρότε - Ρώμη FCO 25/01 - 07:20 (32€)
Ρώμη CIA - Αθήνα 25/01 - 17:50 (20€)


*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ελέγξτε πρώτα όλες τις τιμές των πτήσεων για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια την αναμονής στο πήγαινε είναι 4 ώρες στο αεροδρόμιο Bergamo του Μιλάνου ,και στην επιστροφή 5:30 ώρες στη Ρώμη.

*Τα αεροδρόμια στη Ρώμη είναι διαφορετικά μεταξύ τους.Απο Λανθαρότε για Ρώμη προσγειώνεστε στο αεροδρόμιο Fiumicino ,και για Αθήνα αναχωρείτε από το αεροδρόμιο Ciampino ,και έχετε περίπου 5:30 ώρες για να μεταφερθείτε από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο ,που είναι επαρκείς χρόνος. 

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες όπως η Ryanair δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την ιστοσελίδα της kiwi.com σε ελάχιστη ακριβότερη τιμή , προσφέροντας σας όμως προστατευόμενες και εγγυημένες πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλέξτε πολλαπλοί προορισμοί και βάλτε τις παραπάνω πτήσεις μια-μια.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά ανα άτομο και μια μικρή τσάντα χειρός ή λάπτοπ










ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Apartamentos THe Oasis βρίσκεται στο δημοφιλές Puerto Del Carmen ,το πιο τουριστικό μέρος του νησιού. Ο παραλιακός δρόμος με τα μπαρ ,τα εστιατόρια και το καζίνο βρίσκεται μόλις 5 λεπτά με τα πόδια. Στο συγκρότημα θα βρείτε μια ηλιόλουστη πισίνα που είναι ανοιχτή ολο τον χρόνο όπου μπορειτε να χαλαρώστε πίνοντας το ποτό σας και απολαμβάνοντας το υπέροχο ηλιοβασίλεμα του νησιού. Ολα τα στούντιο περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 4 βράδια είναι στα 180€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της Booking.






*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Το νησί είναι αρκετά μεγάλο όποτε προτεινουμε να νοικιάσετε και αυτοκίνητο.Ενα μικρό αμάξι πόλης θα σας κοστίσει περίπου 30€ την ημέρα μαζί με την ασφάλεια. Μπορειτε να κάνετε κράτηση από το αεροδομιο ή online από την rentalcars.com σε ακόμα χαμηλότερη τιμή.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 202€
•Ξενοδοχείο: 180€
ΣΥΝΟΛΟ 382€ / 2 = 191€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε τρίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Το νησί το έχουμε επισκεφτεί 2 φορές ,την μια ήταν τέλη Ιανουαρίου και την άλλη τέλη Οκτωβρίου. Σχετικά με τον καιρό τον Ιανουάριο ,αν και είναι ο πιο κρύος μήνας του χρόνου , επικρατεί αρκετή ζέστη κατα την διάρκεια της ημέρας με θερμοκρασίες από 20 εως 27 βαθμούς. Το βράδυ επικρατεί λίγη ψύχρα και μάλλον θα χρειαστείτε κάποιο ελαφρό μακρυμάνικο ρούχο. Θα κάνετε άνετα τα μπάνια σας στην πισίνα αλλά γιατί όχι και στην θάλασσα αν και είναι λίγο κρύα. Γενικά το νησί είναι κατάλληλο να το επισκεφτείτε όλο τον χρόνο.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το νησί στο παρακάτω βίντεο ,που είναι από την τελευταία μας επίσκεψη τον Οκτώβριο του 2016.



Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال