ΒΕΝΕΤΙΑ 185€ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 6 μέρες λίγο πριν τα Χριστούγεννα στη Βενετία ,με απευθείας πτήσεις και διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό. Τελική τιμή 185€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 15/12 με 20/12

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (18/10) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Volotea με απευθείας πτήσεις και κοστίζουν 63€ με επιστροφή το άτομο .Κράτηση μπορείτε να κάνετε από την airshop.gr 

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βενετία 15/12 - 14:10
Βενετία - Αθήνα 20/12 - 07:40


*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 8-10 κιλών.




ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Hotel Canal and Walter είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στη καρδιά της Βενετίας ,ακριβώς πάνω στο Μεγάλο Κανάλι, σε απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια απέναντι από το κανάλι του Σιδηροδρομικού Σταθμού Santa Lucia, ο οποίος προσφέρει εύκολες μετακινήσεις για την εξερεύνηση της Βενετίας. Η τιμή του για 5 βράδια είναι στα 248€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μέση με πρωινό.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.





Το παραπάνω ξενοδοχείο έχει διαθεσιμότητα μόλις ένα δωμάτιο σε αυτή την τιμή. Άλλη μια καλή επιλογή είναι και το 3 αστέρων Hote Alcyone μόλις 5 λεπτά μακριά από την πλατεία του Αγίου Μάρκου. Η τιμή του για 6 βράδια είναι στα 270€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.

Κάνε κράτηση εδώ

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.Αν δεν είστε εγγεγραμμένος κάντε το εδώ και κερδίστε 10% έκπτωση στη πρώτη κράτηση.



*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 126€
•Ξενοδοχείo: 248€
•ΣΥΝΟΛΟ: 374€ / 2 = 187€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال