ΙΣΛΑΝΔΙΑ 290€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε και θαυμάστε από κοντά το βόρειο Σέλας στο Reykjavik της Ισλανδίας ,για 5 μέρες τον Ιανουάριο ,με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό. Τελική τιμή 290€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 28/01 με 01/02 

Αν ένας από τους ταξιδιωτικούς σας στόχους είναι να θαυμάσετε το Βόρειο Σέλας και τα εξωπραγματικά χρώματά του τότε ένα από τα πιο γνωστά και με εύκολη πρόσβαση μέρη για να δει κανείς το φαινόμενο είναι το Reykjavik στην Ισλανδία το οποίο, μάλιστα, συγκεντρώνει αρκετό κόσμο κάθε χρόνο λόγω του φαινομένου. 

Εκτός από την Aurora όπως λένε αλλιώς το Σέλας, υπάρχουν πολλά ακόμη πράγματα να κάνετε στην Ισλανδία , όπως σκι, snowmobiling, μπάνιο στη Γαλάζια Λίμνη, η οποία παραμένει ζεστή όλο το χρόνο και βόλτα στις τοποθεσίες που γυρίστηκε το Game of Thrones.

*Στην Ισλανδία ταξιδεύετε μόνο με την ταυτότητα σας ,το διαβατήριο δεν είναι απαραίτητο.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (07/10) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Η προσφορά είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ 


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair ,Wizzair και EasyJet μέσω Πολωνίας στην αναχώρηση και στην επιστροφή μέσω Λονδίνου ,και κοστίζουν 119€ συνολικά για όλες τις πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε 4 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών.

Παράδειγμα:

Athens - Katowice 28/01 - 14:55 (Ryan 22€)
Katowice - Reykjavik 28/01 - 18:45 (Wizz 40€)
Reykjavik - London 01/02 - 11:00 (EasyJet 32€)
London - Athens 01/02 - 18:10 (Ryan 25€)

*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ελέγξτε όλες τις τιμες για τυχόν αυξήσεις.

*Κατα την διάρκεια κράτησης κάποιων πτήσεων η τιμή θα εμφανιστεί στο νόμισμα της καθε χώρας ,η αλλαγή της ισοτιμίας γίνεται αυτόματα κατα την διάρκεια πληρωμής.

*Η διάρκεια της αναμονής στην αναχώρηση είναι 2ω20λ στο αεροδρόμιο του Κατόβιτσε της Πολωνίας ,και στην επιστροφή 4ω10 στο αεροδρόμιο Στάνσεντ του Λονδίνου.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες  δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσει μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή (+40€) αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτησεις ανταπόκρισης. Βάλτε αναχώρηση Αθήνα ,προορισμός Reykjavik και τις ημερομηνίες 28/01 με 01/02.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή έως 10 κιλά ανα άτομο. Διστάσεις 55x40x23 (Η wizzair από 29/10 επιτρέπει κανονική δωρεάν χειραποσκευή) 











ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Grimur Hotel είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στο Ρέικιαβικ, πάνω από το εμπορικό κέντρο Grímsbær και 2,3χλμ. από το περίφημο κτήριο The Pearl. Το λεωφορείο της πόλης κάνει στάση μπροστά στο ξενοδοχείο και σας μεταφέρει στο κέντρο του Ρέικιαβικ μέσα σε 15 λεπτά. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο και ντους. Η τιμή του για 4 βράδια είναι στα 340€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της Booking.Αν δεν είστε εγγεγραμμένος κάντε το εδώ και κερδίστε 10% έκπτωση στη πρώτη κράτηση.





*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί  ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 238€
•Ξενοδοχείο: 340€
•ΣΥΝΟΛΟ: 578€ / 5 = 289€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

* Σημειώστε επίσης πως από Πολωνία θα βρείτε πάρα πολύ φθηνές πτήσεις για Reykjavik με την Wizzair με κόστος από 20€ η διαδρομή ,συγκεκριμένα από Κατόβιτσε ,Πόζναν και Βαρσοβία. Οποτε με λίγο ψάξιμο και συνδιασμο του ταξιδιού και με Πολωνία μπορειτε να βρείτε παρα πολύ φθηνές πτησεις για Ισλανδία.


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال