ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΙΧ 350€ (ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ)



Ταξιδέψτε τα Χριστούγεννα στο εξωτικό Σαρμ ελ Σέιχ ,με διαμονή σε πολυτελές θέρετρο 4 αστέρων με πλήρης διατροφή και ποτά (all inclusive), με τελική τιμή 350€ , αεροπορικά και διαμονή.

Οι ημερομηνίες είναι 24/12 με 30/12 

Το Σαρμ ελ Σέιχ είναι πόλη και λιμένας της Αιγύπτου στη Ερυθρά Θάλασσα ,και ένα από τα ποιο οικονομικά  τουριστικά θέρετρα με ηλιοφάνεια όλο τον χρόνο. Φημίζεται για τις καταδύσεις του ,οποτε αν είστε λάτρεις της θάλασσα και των καταδύσεων θα το ερωτευτείτε. Εκτος από χαλάρωση, ξεκούραση και μπάνια μπορείτε επίσης να κάνετε σαφάρι με καμήλες ή γουρούνες και να απολαύσετε το δείπνο σας σε τέντα βεδουίνων.

*Για Αίγυπτο οι κάτοχοι Ελληνικού διαβατηρίου χρειάζονται Βίζα. Για την έκδοση της θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες παρακάτω.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (15/10) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Pegasus airlines με ανταπόκριση στην Κωνσταντινούπολη ,και κοστίζουν 266€ με επιστροφή από την ιστοσελίδα της Pegasus με μια δωρεάν χειραποσκευή εως 8 κιλά ανά άτομο. 

Κράτηση μπορείτε να κάνετε και από την airshop.gr στα 297€ με δωρεάν παραδιδόμενες αποσκευές.

Παράδειγμα:

Αθήνα - Σαρμ ελ Σέιχ 24/12 - 14:50
Σαρμ ελ Σειχ - Αθήνα 30/12 - 01:55

 
*Η διάρκεια αναμονής στο πήγαινε είναι 6ω20λ και στην επιστροφή 4ω40λ στο αεροδρόμιο Σαμπίχα της Κωνσταντινούπολης.



ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Dive inn Resort είναι 4 αστέρων και βρίσκεται 5,9χλμ μακριά από την παλιά πόλη του Σαρμ ελ Σέιχ. Το πολυσύχναστο Naama Bay απέχει μόλις 10 λεπτά από το Dive Inn, ενώ το αεροδρόμιο του Sharm el-Sheikh βρίσκεται σε απόσταση 15χλμ. Στο ρεσόρτ θα βρείτε τροπικούς κήπους, εξωτερική πισίνα σε στιλ λιμνοθάλασσας ,γυμναστήριο ,και κέντρο καταδύσεων με επαγγελματίες εκπαιδευτές. Η τιμή του για 6 βράδια είναι στα 161€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με all inclusive παροχές (πλήρης διατροφή ,ποτά)


*Στη τιμή δεν περιλαμβάνεται 14% ΦΠΑ ,1% δημοτικός φόρος και 12% χρέωση υπηρεσιών. Περίπου 3,5€ την βραδιά ανά άτομο και πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο.
  





ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
Για όλους τους επισκέπτες εκτός από τους κατοίκους ορισμένων αφρικανικών και αραβικών χωρών είναι απαραίτητη η βίζα. Βίζα μπορείτε να πάρετε από την πρεσβεία της Αιγύπτου (Βασ. Σοφίας 3, τηλ. 210 3618612-3( ώρες 9 - 12) μέσα σε 2 εργάσιμες μέρες και θα κοστίσει 20 €. Πρέπει να έχετε μια φωτογραφία μαζί σας. Βίζα μπορείτε να πάρετε επίσης στο αεροδρόμιο του Κάιρο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 532€
•Ξενοδοχείο: 161€
ΣΥΝΟΛΟ 693€ / 2 = 346,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال