ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ 95€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε στο Βουκουρέστι για 5 μέρες τον Ιανουάριο ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 αστέρων ibis hotel. Τελική τιμή 95€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Ημερομηνίες:

18/01 - 22/01 (5 μέρες ,95€)
26/01 - 30/01 (5 μέρες ,95€)

*Μπορείτε να συνδυάσετε το ταξίδι και με άλλες κοντινές πόλεις ,και επίσκεψη στο κάστρο του Κόμη Δράκουλη ,όπως έκανε και μια αναγνώστρια μας. Διαβάστε την ταξιδιωτική της εμπειρία και πολλες πληροφορίες για την Ρουμανία εδώ

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (28/10) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν 32€ με επιστροφή το άτομο.Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr 

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βουκουρέστι 18/01 - 15:55
Βουκουρέστι - Αθήνα 22/01 - 13:45


*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης.




ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το ibis Bucharest bara de nord βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, σε απόσταση μόλις 200μ. από το σιδηροδρομικό σταθμό Northern και 2χλμ. από το κέντρο του Βουκουρεστίου. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν κλιματισμό, μίνι μπαρ, τηλεόραση LCD και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Διαθέτει επίσης 24ωρη ρεσεψιόν.Η τιμή του για 4 βραδια είναι στα 124€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται ,κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο με κόστος από μόλις 33€ συνολικά για 5 μέρες.


*Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για κράτηση με πιστωτική κάρτα.




ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (18/01 - 22/01)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 64€
•Ξενοδοχείo: 124€
•ΣΥΝΟΛΟ: 188€ / 2 = 94€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال