Scoot ,πτήσεις από 320€ για Σιγκαπούρη ,Πουκέτ ,Μπανγκόκ ,Μπαλί κ.α.

 


Η Scoot airlines ,η low cost αεροπορική εταιρία της Singapore airlines ,προχώρησε σε μια ακόμα μεγάλη προσφορά ,με πτήσεις που ξεκινάνε από 320€ με επιστροφή για 31 προορισμούς προς Νοτιοανατολική Ασία και την Αυστραλία.

Η προσφορά ισχύει για πτήσεις από Νοέμβριο εως Μάιο ,για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 12 Νοεμβρίου.

Η διαθεσιμότητα είναι αρκετά μεγάλη ,και θα βρείτε φθηνές πτήσεις για σχεδόν όλους τους μήνες και για πολλούς προορισμούς.Ειδικά για Σιγκαπούρη ,Πουκέτ και Μπανγκόκ που είναι και οι πιο δημοφιλής προορισμοί θα βρείτε φθηνές πτήσεις ακόμα και για τον Νοέμβριο.

Κράτηση μπορείτε να κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Scoot airlines ή την airtickets.gr ,ελάχιστα ακριβότερα.

Αναλυτικά οι πιο δημοφιλείς προορισμοί με επιστροφή

Σιγκαπούρη από 320€
Πουκέτ από 360€
Μπανγκόκ από 360€
Κουάλα Λουμπούρ από 360€
Τζακάρτα από 360€
Σουραμπάγια από 360€
Κράμπι από 360€
Μπαλί από 360€
Μαλδίβες από 400€
Ανόι (Βιετνάμ) από 360€
Μανίλα από 400€
Χονγκ Κονγκ από 360€
Μελβούρνη από 520€
Σίδνεϊ από 520€


*Στην τιμή περιλαμβάνεται μόνο μια χειραποσκευή και μια μικρή τσάντα χειρός ή λάπτοπ με συνολικό βάρος και των δύο εως 10 κιλά. Επιπλέον αποσκευές μπορειτε να αγοράσετε από μόλις 43€ για μια εξτρα αποσκευή εως 20 κιλά.Επίσης να σημειώσουμε πως τα γεύματα στο αεροπλάνο είναι με έξτρα χρέωση.

Παράδειγμα με επιστροφή:

Αθήνα - Σιγκαπούρη 05/12 - 12/12 (322€)



 

 

2 Σχόλια

  1. den symfairei an prepei na pliroseis kai gia to nero ekei mesa .. qatar mono!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα νερό 500ml κοστίζει 3€ και ένα γεύμα περίπου 8-10€. Ακόμα και 3 νερά και 2 γεύματα να πάρει κάποιος σε μια πτήση δέκα ωρών το κόστος δεν θα ξεπεράσει τα 30€.Θα σου δώσω ένα παράδειγμα...Μια πτήση με επιστροφή της scoot για Σιγκαπούρη κοστίζει αυτή την στιγμή 320€ ,αν επιλέξουμε την επιλογή “flybageat” που σου δίνει δωρεάν μια βαλίτσα ,δωρεάν γεύματα και επιλογή θέσης κοστίζει επιπλέον 78€ η πτήση. Συνολικά μια πτήση της scoot μαζί με πλήρης παροχές θα σου κοστίσει 460€ με επιστροφή και η πτήση είναι απευθειας. Με την Qatar η οποιαδήποτε άλλη premium αεροπορική εταιρία το χαμηλότερο εισιτήριο που μπορείς να βρεις είναι 650€ ,δηλαδή διαφορά κοντά στα 200€ με τις ίδιες ακριβώς παροχές και η πτήση είναι με ανταπόκριση. Άρα συμφέρει και με το παραπάνω και ειδικά εκείνους που ταξιδεύουν μόνο με τις χειραποσκευές τους.

      Διαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال