ΒΕΝΕΤΙΑ 150€ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ )



Ταξιδέψτε για 5 ημέρες τον Δεκέμβριο στη Βενετία ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3* με πρωινό. Τελική τιμή 150€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 11/12 με 15/12

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (22/11) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια στην αναχώρηση είναι με την Ryanair προς Μπολόνια* ,και στην επιστροφή με την Volotea απευθείας από τον αεροδρόμιο Μάρκο Πόλο της Βενετίας ,και κοστίζουν 57€ συνολικά το άτομο. Θα πρέπει να κάνετε δυο διαφορετικες κρατησεις απευθείας από την ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μπολόνια 11/12 - 09:55 (Ryan 42€)
Βενετία - Αθήνα 15/12 - 08:00 (Volotea 15€)


*Απο Μπολόνια προς Βενετία θα πάτε με τρένο ή λεωφορείο με διάρκεια 1:30 ώρα και κόστος από 10€. Κράτηση θα κάνετε από την ιστοσελίδα GoEuro.com.

*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ,ελέγξτε πρώτα τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή μέγιστου βάρους 10 κιλών.









ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Hotel Da Bruno είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στην καρδιά της Βενετίας, ανάμεσα στη Γέφυρα του Ριάλτο και στην Πλατεία του Αγίου Μάρκου. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους, κλιματισμό και δωρεάν Wi-Fi. Η τιμή του για 4 βράδια είναι στα 171€ για εμα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πλούσιο πρωινό.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή  εδώ και κερδίστε 10% έκπτωση.






*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 114€
•Τρένο από Μπολόνια για Βενετία: 20€
•Ξενοδοχείο: 171€
•ΣΥΝΟΛΟ: 305€ / 2 = 152,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال