ΛΕΤΟΝΙΑ - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 175€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 7 ημέρες τον Ιανουάριο στη Ρίγα της Λετονίας και στο Βίλνιους της Λιθουανίας ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 3 αστέρων. Τελική τιμή 175€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες ειναι 24/01 με 30/01

Συγκεκριμένα θα πάτε αεροπορικώς στη Ρίγα και θα επιστρέψετε αεροπορικώς από Βίλνιους και θα μείνετε από 3 βράδια σε κάθε προορισμό. Η μετακίνηση από την Ρίγα στο Βίλνιους θα γίνει με λεωφορείο με διάρκεια 4 ώρες ,αναλυτικές πληροφορίες παρακάτω.

*Στη Λετονία και την Λιθουανία όπως και σε όλες τις Βαλτικές χώρες ,ταξιδεύετε μόνο με την ταυτότητα σας ,δεν χρειάζεται διαβατήριο.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (18/11) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση ,και κοστίζουν μόλις 85€ συνολικά το άτομο για τέσσερις  πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε 4 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βρυξέλλες 24/01 - 09:30 (22€)
Βρυξέλλες - Ρίγα 24/01 - 17:20 (21€)
Βίλνιους - Ρώμη 30/01 - 07:15 (20€)
Ρώμη - Αθήνα  30/01 - 12:00 (22€)

*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ,ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια αναμονής στο πήγαινε είναι 5ω20λ στο αεροδρόμιο Charleroi των Βρυξελλών και στην επιστροφή 3ωρες στο αεροδρόμιο Bergamo του Μιλάνου.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες όπως η Ryanair δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από το kiwi.com σε λιγο ακριβότερη τιμή (+15€) αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες της πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλεξτε "πολλαπλοί προορισμοί" και βάλτε τις παραπάνω πτήσεις μια-μια.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή έως 10 κιλά ανα άτομο και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλάτης.










Λεωφορείο από Ρίγα για Βίλνιους
Από την Ρίγα για το Βίλνιους θα πάτε με τα λεωφορεία της Ecolines με κόστος 17€ το άτομο και διάρκεια διαδρομής 4 ώρες. Κράτηση μπορείτε να κάνετε από την ιστοσελίδα GoEuro.com

Παράδειγμα:

Riga  - Vilnius 27/01 - 07:30 (17€)

*Η τιμή αυτή ισχύει για on-line κράτηση από την ιστοσελίδα GoEuro ,στο σταθμό πιθανών να ισχύουν αλλες τιμες.

*Για να δείτε που βρίσκεται ο κάθε σταθμός ,κάντε αναζήτηση το όνομα του στα google maps ,π.χ. Riga bus station LV 




ΔΙΑΜΟΝΗ 

Ρίγα - Λετονία
Το Viktorija Hotel είναι 3 αστέρων και στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο αρ νουβό κτήριο στο κέντρο της Ρίγας, σε απόσταση μόλις 15 λεπτών με τα πόδια από την Παλιά Πόλη. Όλα τα δωμάτια έχουν ιδιαίτερη διακόσμηση, με διαφορετικά χρώματα και κλασικά έπιπλα. Είναι εξοπλισμένα με επιφάνεια εργασίας ,ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα ή ντους και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 3 βράδια είναι μόλις 54€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Το πρωινό κοστίζει 5€ ανά άτομο την βραδιά.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της Booking.





Βίλνιους - Λιθουανία
Το Vivulskio Hotel είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από την Παλιά Πόλη του Βίλνιους. Προσφέρει σάουνα και υδρομασάζ με επιπλέον χρέωση, καθώς και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης ιδιωτικο μπανιο με ντους και δωρεάν Wi-Fi. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 89€ για εμα δίκλινο δωμάτιο.


*Το πρωινό κοστίζει 4€ ανά άτομο την βραδιά.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της Booking.






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορειτε να νοικιάσετε από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ενα μικρό αυτοκίνητο πόλης με παραλαβή από το αεροδρόμιο θα σας κοστίσει από 21€ την ημέρα.


*Η τιμή αυτή ισχύει για κράτηση μόνο με πιστωτική κάρτα. (Όχι χρεωστική)




ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 170€
•Λεωφορείο: 34€
•Ξενοδοχεία: 143€
ΣΥΝΟΛΟ 347€ / 2 = 173,50€ το άτομο 

*Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال