ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ,ΒΙΕΝΝΗ ,ΠΡΑΓΑ 215€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε αρχές Ιανουαρίου σε Βουδαπέστη ,Βιέννη και Πράγα ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 3 αστέρων. Τελική τιμή 215€ από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι  08/01 με 15/01 

Συγκεκριμένα θα μείνετε δύο βράδια στη Βουδαπέστη ,δύο βράδια στη Βιέννη και τρία βράδια στην Πράγα. Από Αθήνα θα πατε Βουδαπέστη με απευθείας πτήση της Ryanair ,και θα επιστρέψετε από Πράγα με απευθείας πτήση της Aegean. Απο Βουδαπέστη για Βιέννη και από Βιέννη για Πράγα θα πάτε με λεωφορείο με διάρκεια 3-4 ώρες. Στη τιμή περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια ,η διαμονή και οι συνδέσεις με τα λεωφορεία.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (23/11) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Η προσφορά είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog μας διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και την Aegean με συνολικό κόστος 82€ το άτομο για δυο πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε δυο διαφορετικές κρατησεις μέσω της Skyscanner.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βουδαπέστη 08/01 - 16:00
Πράγα - Βουδαπέστη 15/01 - 16:35*

*Η πτήση Πράγα - Βουδαπέστη της Aegean είναι με ανταπόκριση στην Αθήνα. Εσείς φυσικά δεν θα πάτε ξανά Βουδαπέστη ,μόλις προσγειωθεί το αεροπλάνο στο Ελ. Βενιζέλος πατε σπίτι σας. Με αυτό τον τρόπο η απευθείας πτήση Πράγα - Αθήνα βγαίνει στη μισή τιμή.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 8-10 κιλά ανά άτομο και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλάτης στην πτήση της Ryanair. 

*Πριν προχωρήσετε στις κρατησεις ελέγξετε πρώτα τις τιμες για τυχόν αυξήσεις.






ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Από Βουδαπέστη για Βιέννη και από Βιέννη για Πράγα θα πάτε με λεωφορεία της εταιρίας Flixbus ,και τα εισιτήρια κοστίζουν από 14-15€ η μετάβαση. Η διαδρομή από Βουδαπέστη για Βιέννη με λεωφορείο διαρκεί περίπου 3ω10λ ,και από Βιέννη για Πράγα 4ω15λ. Επιλογές στις ωρες αναχώρησης έχετε πολλες. Κρατηση θα κάνετε μέσω της εφαρμογής της Flixbus για κινητές συσκευές ή την από την ιστοσελίδα της.

Ενδεικτικά παρακάτω έχουμε επιλέξει τα πιο φθηνά και βολικά δρομολόγια με συνολικό κόστος 29€ το άτομο και για τα 2 δρομολόγια.

Παράδειγμα:

Budapest - Wien 10/01 - 12:55
Wien - Praha 12/01 - 08:30

Οι τιμές αυτές ισχύουν για online κράτηση από την ιστοσελίδα της Flixbus ή την εφαρμογή για κινητά  ,στο σταθμό πιθανών να ισχύουν άλλες τιμές.

*Για να βρείτε που βρίσκεται ο κάθε σταθμός ,κάντε αναζήτηση το όνομα του στα google maps όπως φαίνεται παρακάτω π.χ. για το σταθμό στη Πράγα "praha,Uan Florenc" 





ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 
Και τα τρία ξενοδοχεία που προτείνουμε παρακάτω είναι 3 αστέρων ,έχουν πολύ καλές κριτικές με βαθμολογία 8 και άνω και βρίσκονται πολύ κοντά στο κέντρο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή και τα πόδια. Το συνολικό κόστος και για τα τρία είναι 209€ για 7 βράδια (104€ το άτομο)

Βουδαπέστη 
Το Elit Hote είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στη Βουδαπέστη, σε απόσταση 450μ. από τον κοντινότερο σταθμό μετρό ,ο οποίος σας πάει στο κέντρο και στις γέφυρες στον Δούναβη σε μόλις 10 λεπτά. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 52€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 08/01
Check out 10/01

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.
 





Βιέννη  
Το Pension Walzerstadt είναι 3 αστέρων και βρίσκεται κοντά στον εμπορικό δρόμο Mariahilfer Straße της Βιέννης, σε απόσταση μόλις 500μ. από το σταθμό Zieglergasse του μετρό και 20μ. από το τραμ 49. Ο διάσημος καθεδρικός ναός του Αγίου Στεφάνου στο πρώτο διαμέρισμα της Βιέννης είναι προσβάσιμος σε 4 στάσεις με το μετρό. Τα δωμάτια διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών ,μίνι μπαρ και δωρεάν Wi-Fi. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 80€ για ένα δίκλινο δωμάτιο ζ


Check in 10/01
Check out 12/01

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.





Πράγα  
Το Hotel Golden City Garni είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στην καλοδιατηρημένη περιοχή Zizkov κοντά στο κέντρο της πόλης ,και αποτελεί εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε την Πράγα. Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 10 λεπτά με το τραμ από το κεντρο της πόλης και την πλατεία Wenceslas ενώ η στάση βρίσκεται απ´εξω από το ξενοδοχείο.  Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 77€ για ένα δίκλινο δωμάτιο. Στο ξενοδοχείο αυτό έχουμε μείνει και εμείς και μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.


Check in 12/01
Check out 15/01

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.
 





ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 164€
•Λεωφορεία: 58€
•Ξενοδοχεία: 209€
ΣΥΝΟΛΟ 431€ / 2 = 215,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال