Black Friday από την Ryanair με πτήσεις από 5€




Ετοιμαστείτε για μια ολόκληρη εβδομάδα γεμάτη προσφορές από την Ryanair ενόψει Black Friday. Η εβδομάδα ξεκίνησε από χθες Δευτέρα αλλά σήμερα ουσιαστικά ξεκίνησαν οι καλές προσφορές με πτήσεις από 5€ σε επιλεγμένους προορισμούς.

Οι προσφορές της δεύτερης ημέρας από Αθήνα ξεκινάνε με πτήσεις από 5€ η απλή μετάβαση προς Σόφια ,Βερολίνο και Ρόδο. Από Θεσσαλονίκη υπάρχουν περισσότεροι προορισμοί ,θα βρείτε πτήσεις από 5€ προς Αϊντχόφεν ,Βερολίνο ,Ντίσελντορφ ,Ντόρμουντ ,Πάφο ,και από 10€ προς Νάπολη για τον Ιανουάριο.

Η προσφορά φυσικά εκτός από την Ελλάδα τρέχει και σε όλο το δίκτυο της Ryanair σε όλη την Ευρώπη ,όπως το Μιλάνο και η Ρώμη που συνδέονται απευθείας με την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και μπορειτε να συνδυάσετε πτήσεις και σε άλλους μακρινούς προορισμούς σε πολύ χαμηλές τιμές.

Φανταζόμαστε θα ακολουθήσουν και άλλες καλύτερες προσφορές τις επόμενες ημέρες σε περισσότερους προορισμούς, γιαυτο να επισκέπτεστε καθημερινά την σελίδα της Ryanair αλλά και την δικιά μας για όλες τις απίθανες προσφορές που θα ακολουθήσουν ενόψει Black Friday.

Για εύκολη αναζήτηση προσφορών από το site της Ryanair μπείτε εδώ

Update (22/11): Η χθεσινή προσφορά της 2ης ημέρας με εισιτήρια από 5€ έληξε. Η σημερινή 3η ημέρα προσφέρει 10% έκπτωση για ταξίδια από Απρίλιο εως Ιούνιο ,αναμονή για την 4η ημέρα αύριο ,μείνετε συντονισμένοι !!

Update (23/11): Η 4η ημέρα προσφέρει 500.000 εισιτήρια από 10€ από όλο το δίκτυο της Ryanair αλλά από Ελλάδα οι προορισμοί με τα δεκάρικα ειναι ελάχιστοι. 







Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال