ΓΥΡΟΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ 280€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τέλη Ιανουαρίου στη Λισαβόνα ,τα νησιά Αζόρες και το Πόρτο ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 3* με πρωινό. Τελική τιμή 280€ αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 28/01 με 04/02

Συγκεκριμένα θα μείνετε δυο βράδια στη Λισαβόνα ,τρία βραδια στη Πόντα Ντελγάδα στα νησιά Αζόρες και 2 βράδια στο Πόρτο.

Λίγα λόγια για τα νησιά Αζόρες
Οι Αζόρες νήσοι ή αλλιώς "Χαβάη της Ευρώπης" είναι ένα σύμπλεγμα εννιά νησιών 800 μίλια ανοικτά της Πορτογαλίας, στον Ατλαντικό ωκεανό. Στο νησί θα συναντήσετε σμαραγδένια νερά, μπλε εκθαμβωτικές λίμνες, καταπράσινα λιβάδια, ηφαιστειακές σπηλιές, φαράγγια, καταρράκτες. Νησιά με μοναδικής ομορφιάς ενδοχώρες που αν κάποιος πιστεύει στον παράδεισο, σίγουρα το φαντάζεται κάπως έτσι.

Πρόκειται για ηφαιστειογενή νησιά με κλίμα υγρό και θερμό. Εσείς θα μείνετε σρο Sao Miguel ,το μεγαλύτερο από τα εννιά νησιά ,συγκεκριμένα στη πρωτεύουσα στη Πόντα Ντελγάδα. Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο η θερμοκρασία ημέρας κυμαίνεται από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (12/12) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 125€ συνολικά για έξι πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε έξι διαφιρετικές κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr 

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Καρλσρούη 28/01 - 07:05
Καρλσρούη - Λισαβόνα 28/01 - 10:50
Λισαβόνα - Πόντα Ντελγάδα 30/01 - 10:00
Πόντα Ντελγάδα - Πόρτο 02/02 - 12:10
Πόρτο - Νάπολη 04/02 - 06:30
Νάπολη - Θεσσαλονίκη 04/02 - 14:10

*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ,ελέγξτε πρώτα τις τιμες για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια αναμονής στο πήγαινε είναι 2ω10λ στο αεροδρόμιο Καρλσρούη της Γερμανίας και στην επιστροφή 3ω40λ στο αεροδρόμιο της Νάπολης.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost αεροπορικες εταιριες οπως η Ryanair δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλεξτε πολλαπλοί προορισμοί και βάλτε τις παραπάνω πτήσεις μια-μια.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης.














ΔΙΑΜΟΝΗ 
Τα παρακάτω κεντρικά ξενοδοχεία είναι όλα 3 αστέρων και εχουν εξαιρετικές κριτικές με βαθμολογία  πάνω από 8 στα 10 στην booking. Όλα μαζί κοστίζουν 311€ για 7 βραδια μαζί με πρωινό (εκτός από το ξενοδοχείο στη Λισαβόνα.)

Λισαβόνα
Το Hotel Botânico είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στο κέντρο της Λισαβόνας ,ανάμεσα στην Avenida da Liberdade και τους Βοτανικούς Κήπους του πανεπιστημίου, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του μετρό Avenida. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν δωρεάν WiFi και ιδιωτικο μπανιο με ντους. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 96€ για ένα δίκλινο δωμάτιο. (Χωρίς πρωινό)


**Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή κάντε εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% έκπτωση.





Πόντα Ντελγάδα (Αζόρες)
Το Hotel Canadiano είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στο κεντρο της Πόντα Ντελγάδα ,της πρωτεύουσας του Σάο Μιγκέλ ,του νησιού που θα μείνετε. Το αεροδρόμιο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 3,5χλμ από το ξενοδοχείο. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν δωρεάν WiFi και ιδιωτικο μπανιο με ντους. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 127€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή κάντε εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% έκπτωση.





Πόρτο
Tο Hotel Antas είναι 3 αστέρων και βρίσκεται κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου Ντραγκάο ,έδρα της ομάδας FC Porto. Το κέντρο της πόλης είναι προσβάσιμο σε μόλις 10 λεπτά με το μετρό που κάνει στάση κοντά στο ξενοδοχείο. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν δωρεάν WiFi και ιδιωτικο μπανιο με ντους. Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 88€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή κάντε εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% έκπτωση.






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 250€
•Ξενοδοχείo: 311€
•ΣΥΝΟΛΟ: 561€ / 2 = 280,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال