ΜΑΔΡΙΤΗ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 290€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Ιανουάριο στη Μαδρίτη και την Βαρκελώνη ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 3* και 4*. Τελική τιμή 290€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 22/01 με 28/01 με τρεις διανυκτερεύσεις σε κάθε πολη. 

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (03/12) και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Aegean και την Air Europa ή την Vueling , και κοστίζουν 141€ το άτομο για τρεις πτήσεις συνολικά. Κράτηση μπορειτε να κάνετε από την  airshop.gr 

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μαδρίτη 22/01 - 09:05
Μαδρίτη - Βαρκελώνη 25/01 - 10:30
Βαρκελώνη - Αθήνα 28/01 - 16:50


*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών.









ΔΙΑΜΟΝΗ 
 
Μαδρίτη
Το JC Rooms είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στη καρδιά της Μαδρίτης, σε απόσταση μόλις 200μ. από την Puerta del Sol και 10 λεπτά με τα πόδια από την κεντρική λεωφόρο Gran Via. Η κεντρική πλατεία της Μαδρίτης Plaza Mayor απέχει 5 λεπτά με τα πόδια ενώ η Plaza de Espana 8 λεπτά με τα πόδια. Όλα τα μοντέρνα δωμάτια περιλαμβάνουν δωρεάν μίνι μπαρ, δωρεάν Wi-Fi και ιδιωτικο μπανιο με ντους. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 156€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή  εδώ με 10% έκπτωση.






Βαρκελώνη
Το Sunotel Club Central είναι 4 αστέρων και βρίσκεται στην κομψή συνοικία Eixample της Βαρκελώνης. Η διάσημη λεωφόρος Las Ramblas και η Plaza Catalunya βρίσκονται σε απόσταση μόλις 15 λεπτών με τα πόδια από το ξενοδοχείο. Όλα τα μοντέρνα, κλιματιζόμενα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δωρεάν Wi-Fi, Smart τηλεόραση και μίνι μπαρ. Το ιδιωτικό μπάνιο περιλαμβάνει μπανιέρα, ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 145€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή  εδώ με 10% έκπτωση.






*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 282€
•Ξενοδοχεία: 300€
•ΣΥΝΟΛΟ: 582€ / 2 = 291€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال