ΜΑΡΑΚΕΣ 165€ (ΑΠΡΙΛΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Απρίλιο στο μαγευτικό Μαρακές στο Μαρόκο ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο (riad) με πρωινό και πολύ καλές κριτικές. Τελική τιμή μόλις 165€ αεροπορικά και διαμονή από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 17/04 με 23/04

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (10/01) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με Ryanair με ανταπόκριση ,και κοστίζουν 114€ με επιστροφή το άτομο. Θα κάνετε τέσσερις διαφορετικες κρατήσεις ως απλή μετάβαση απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airtickets.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Ρώμη 17/04 - 09:50
Ρώμη - Μαρακές 17/04 - 19:15
Μαρακές - Μιλάνο 23/04 - 06:50
Μιλάνο - Αθήνα 23/04 - 16:10


*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις , ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια την αναμονής στο πήγαινε είναι 8 ωρες στη Ρώμη ,μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και για βόλτα στη πανέμορφη πόλη της Ρώμη ,και στην επιστροφή 5 ώρες στο αεροδρόμιο του Μιλάνου.

*Κατα την διάρκεια κράτησης της πτησης Μαρακές - Ρώμη η τιμή θα εμφανιστεί στο Μαροκινό νόμισμα.
1MAD = 0,089€

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτησεις ανταπόκρισης. Βάλτε αναχώρηση Αθήνα ,προορισμος Μαρακές και τις ημερομηνίες 17/04 - 23/04

*Κανοντας κράτηση από την  airtickets.gr η τιμή είναι λίγο ακριβότερη (+5€ το άτομο σε κάθε κράτηση)

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλατης.










ΔΙΑΜΟΝΗ
Για διαμονή προτείνουμε να μείνετε σε ένα Riad ,είναι παραδοσιακές Μαροκινές κατοικίες τα οποία οι ιδιοκτήτες τους τα έχουν μετατρέψει σε ξενοδοχεία. Εκτος από πολύ οικονομικά βρίσκονται και σε πολύ καλή τοποθεσία ακριβώς στην καρδιά της Μεντίνα ,την παλιά πόλη του Μαρακές ,που είναι και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco.

Το Riad Espagne που προτεινουμε βρίσκεται στη καρδιά της Μεντίνα μόλις 400 μέτρα μακριά από την κεντρική πλατεία Τζεμά ελ Φνα. Κάθε δωμάτιο έχει δωρεάν WiFi, ιδιωτική είσοδο και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Προσφερει επισης 24ωρη ρεσεψιόν και τουριστικό γραφείο. Η τιμή του για 6 βράδια είναι στα 102€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.







Το παραπάνω riad έχει διαθέσιμο μόνο ένα δωμάτιο στη booking ,αν δεν το προλάβετε ,άλλη μια καλή επιλογή ελάχιστα ακριβότερη είναι και το Riad Lalla Aicha το οποίο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία ,μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την Τζεμαλ Ελ Φνα. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο. Η τιμή του για 6 βραδια είναι στα 145€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορειτε να νοικιάσετε από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 228€
•Ξενοδοχείο: 102€
•ΣΥΝΟΛΟ: 330€ / 2 = 165€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال