ΠΡΑΓΑ 165€ (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 6 ημέρες τέλη Φεβρουαρίου στη Πράγα ,με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων κοντά στο κεντρο με πρωινό. Τελική τιμή 165€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 28/02 με 05/03

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (20/01) και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια στο πήγαινε είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στο Μιλάνο ,και στην επιστροφή με την Aegean με απευθείας πτήση ,και κοστίζουν 93€ συνολικά το άτομο. Θα πρέπει να κάνετε τρεις διαφορετικέs κρατήσεις μέσω της εφαρμογής της skyscanner.com για κινητές συσκευές.

Παράδειγμα:
Αθήνα - Μιλάνο 28/02 - 09:30
Μιλάνο - Πράγα 28/02 - 16:10
Πράγα - Βουδαπέστη 05/03 - 16:35*

*Η πτήση Πράγα - Βουδαπέστη της Aegean είναι με ανταπόκριση στην Αθήνα. Εσείς φυσικά δεν θα πάτε Βουδαπέστη ,μόλις προσγειωθεί το αεροπλάνο στο Ελ. Βενιζέλος πατε σπίτι σας. Με αυτό τον τρόπο η απευθείας πτήση Πράγα - Αθήνα βγαίνει πιο χαμηλά.

*Αν δεν σας εμφανίζεται η πτήση Πράγα - Βουδαπέστη στη skyscanner ,δοκιμάστε να κάνετε την κράτηση απευθείας από την petas.gr

*Τις πτήσεις της Ryanair μπορείτε να τις κάνετε κράτηση και από την airshop.gr ελάχιστα ακριβότερα (από +4€ το άτομο) ,και έχετε κάποια έξτρα προνόμια ,όπως δωρεάν τσεκ ιν και αποστολή του boarding pass στο email σας.

*Η διάρκεια την αναμονής στο πήγαινε είναι 5 ώρες ,μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για μια γρήγορη βόλτα για καφέ στη πόλη του Μπέργαμο που είναι διπλα.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης Αθήνα - Μιλάνο - Πράγα δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτησεις ανταπόκρισης. Επιλέξτε απλή μετάβαση ,αναχώρηση Αθήνα ,προορισμος Πράγα και ημερομηνία 28/02.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 8-10 κιλά ανα άτομο και μια μικρή τσάντα χειρός η πλάτης. 








ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Hotel Golden City Garni είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στην καλοδιατηρημένη περιοχή Zizkov κοντά στο κέντρο της πόλης ,και αποτελεί εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε την Πράγα. Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 10 λεπτά με το τραμ από το κεντρο της πόλης και την πλατεία Wenceslas ενώ η στάση βρίσκεται απ´εξω από το ξενοδοχείο.  Η τιμή του για 5 βράδια είναι στα 145€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό. Στο ξενοδοχείο αυτό έχουμε μείνει πρόσφατα και μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ενα μικρό αυτοκίνητο πόλης με παραλαβή από το αεροδρόμιο ,θα σας κοστίσει από 66€ για έξι μερες.


*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για κράτηση με πιστωτική κάρτα. (Όχι χρεωστική)
 



ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 186€
•Ξενοδοχείο: 145€
•ΣΥΝΟΛΟ: 331€ / 2 = 165,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال