ΒΕΝΕΤΙΑ 165€ (ΜΑΡΤΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 5 μέρες τον Μάρτιο στη Βενετία ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3* με πρωινό. Τελική τιμή 165€ αεροπορικά και διαμονή,από Χανιά και Κέρκυρα.

Ημερομηνίες:

Οι ημερομηνίες είναι 25/03 με 29/03

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (30/01) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι απευθειας με την Ryanair απο το αεροδρόμιο των Χανίων και της Κέρκυρας στις ίδιες ημερομηνίες και κοστίζουν από 40€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε απευθειας από την ιστοσελίδα της Ryanair

Παράδειγμα:

Από χανια 
Χανιά - Βενετία 25/03 - 09:30
Βενετία - Χανιά 29/03 - 11:35

Από Κέρκυρα
Κέρκυρα - Βενετία 25/03 - 13:05
Βενετία - Κέρκυρα 29/03 - 09:40

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μία χειραποσκευή διαστάσεων 55cm x 35cm x 25cm συνολικού βάρους μέχρι 10 κιλών και μία τσάντα χειρός ή πλάτης.






ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Alloggi Agli Artisti είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στο κέντρο της Βενετίας ,μόλις 200 μέτρα από το κεντρικό σιδηροδρομικό Santa Lucia και 100μ. από τη στάση Riva de Biasio του πλωτού λεωφορείου, δίπλα στη γέφυρα Ponte degli Scalzi. Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα σε απλό, παραδοσιακό στιλ και περιλαμβάνουν Wi-Fi. Η τιμή του για 4 βράδια είναι στα 248€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και πρωινό.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.





*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (Χανιά)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 80€
•Ξενοδοχείο: 248€
•ΣΥΝΟΛΟ: 328€ / 2 = 164€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال