ΝΑΠΟΛΗ - ΒΕΝΕΤΙΑ 140€ (ΜΑΡΤΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 5 μέρες τον Μάρτιο στη Νάπολη και την Βενετία ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία. Τελική τιμή 140€ αεροπορικά και διαμονή από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 11/03 με 15/03 με δύο διανυκτερεύσεις σε κάθε πόλη.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (19/02) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με Ryanair ,και κοστίζουν μόλις 56€ το άτομο συνολικά για τέσσερις πτήσεις. Θα κάνετε δυο διαφορετικες κρατήσεις με επιστροφή απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Πρώτη κράτηση: (34€)
Θεσσαλονίκη - Νάπολη 11/03 - 13:05
Νάπολη - Θεσσαλονίκη 15/03 - 12:25

Δεύτερη κράτηση: (22€)
Νάπολη - Βενετία 13/03 - 06:30
Βενετία - Νάπολη 15/03 - 08:15


*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις , ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost αεροπορικές εταιρίες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτησεις ανταπόκρισης. Βάλτε αναχώρηση Βενετία ,προορισμος Θεσσανολινη και την ημερομηνία 15/03

*Κανοντας κράτηση από την ιστοσελίδα της airshop.gr η τιμή είναι λίγο ακριβότερη (από +4€ το άτομο) ,αλλά έχετε κάποια έξτρα προνόμια ,όπως δωρεάν τσεκ ιν και αποστολή του boarding pass στο email σας ,και επίσης τηλεφωνική εξυπηρέτηση για οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλατης.









 
ΔΙΑΜΟΝΗ

Νάπολη
Το Hotel Colombo είναι 3 αστέρων και βρίσκεται
κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και στον Καθεδρικό ναό της Νάπολης. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν δωρεάν WiFi και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 74€ για εμα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.







Βενετία
Το Casa Fornaretto απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τη Γέφυρα του Ριάλτο και 150μ. από την Εκκλησία των Αγίων Αποστόλων και τη στάση Ca' D'Oro του πλωτού λεωφορείου. Ο κεντρικος Σιδηροδρομικός Σταθμός Santa Lucia βρίσκεται σε απόσταση 1,5χλμ. από το Casa Fornaretto. Τα δωμάτια και διαμερίσματα διαθέτουν κλιματισμό και ιδιωτικό μπάνιο. Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 90€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.








*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 112€
•Ξενοδοχεία: 164€
•ΣΥΝΟΛΟ: 276€ / 2 = 138€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال