ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΡΑΓΑ 200€ (ΜΑΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 7 ημέρες τον Μάιο στη Βουδαπέστη και την Πράγα ,με διαμονή σε ξενοδοχεία κοντά στο κεντρο. Τελική τιμή 200€ αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 18/05 με 24/05 με τρεις διανυκτερεύσεις σε κάθε πόλη.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (27/01) και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την wizz air και την Ryanair και κοστίζουν 88€ συνολικά το άτομο. Θα πρέπει να κάνετε τέσσερις διαφορετικέs κρατήσεις απλής μετάβασης απευθείας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή μέσω της kiwi.com 

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Βουδαπέστη 18/05 - 16:35
Βουδαπέστη - Πράγα 21/05 - 17:30
Πράγα - Μιλάνο 24/05 - 10:10
Μιλάνο - Θεσσαλονίκη 24/05 - 15:05

*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ,ελέγξτε πρώτα τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost αεροπορικές εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα. Επιλέξτε πολλαπλοί προορισμοί και βάλτε τις παραπάνω πτήσεις μια - μια.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή έως 10 κιλά ανα άτομο. Διαστάσεις 55x40x23










ΔΙΑΜΟΝΗ

Βουδαπέστη
Το easyHotel Budapest Oktogon βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία, στην πλευρά της Πέστης στο κέντρο της πόλης, μόνο 1 τετράγωνο από την προστατευόμενη περιοχή της UNESCO, στο σταυροδρόμι των οδών Andrassy και Oktogon. Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 105€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.





Πράγα
Το Residence Tabor είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στην συνοικία Zizkov μόλις 10 λεπτά  με το τραμ από το κέντρο της Πράγας και την διάσημη πλατεία Wenceslas. Η στάση του τραμ βρίσκεται ακριβώς απέξω από το ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία συναλλάγματος σε πολύ καλές τιμές ,δωρεάν WiFi σε όλα τα δωμάτια και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 116€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.







ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 176€
•Ξενοδοχεία: 221€
•ΣΥΝΟΛΟ: 397€ / 2 = 198,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال