ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 215€ (ΜΆΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 6 μέρες τον Μάιο στη Μαγιόρκα και την Βαρκελώνη ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία. Τελική τιμή 215€ αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 16/05 με 21/05 με τρεις διανυκτερεύσεις στη Μαγιόρκα και δυο στη Βαρκελώνη.
 
*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (11/01) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair ,και κοστίζουν μόλις 89€ το άτομο για τέσσερις  συνολικά πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε τέσσερις διαφορετικες κρατήσεις ως απλή μετάβαση απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airtickets.gr 

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Μιλάνο 16/05 - 10:00
Μιλάνο - Μαγιόρκα 16/05 - 15:35
Μαγιόρκα - Βαρκ. Ελ Πράτ 19/05 - 06:30
Βαρκ. Χιρόνα -  Θεσσαλονίκη 21/05 - 17:50


*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις , ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια την αναμονής από Θεσσαλονίκη για Μαγιόρκα είναι περίπου 4 ωρες στο Μιλάνο.

*Το αεροδρόμιο αναχώρησης από Βαρκελώνη για Θεσσαλονίκη βρίσκεται στη Χιρόνα περίπου 100χλμ μακριά από την Βαρκελώνη. Θα πάτε εύκολα με λεωφορείο ή τρένο με κόστος 15€ η διαδρομή. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτησεις ανταπόκρισης. Επιλέξτε απλή μετάβαση ,αναχώρηση Θεσσαλονίκη και προορισμός Μαγιόρκα και βάλτε την ημερομηνία 19/05

*Κανοντας κράτηση από την  airtickets.gr η τιμή είναι λίγο ακριβότερη (από +4€ το άτομο σε κάθε κράτηση)

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλάτης.










ΔΙΑΜΟΝΗ


Μαγιόρκα
Το Hotel Golf Beach βρίσκεται στη Santa Ponsa ,ένα από τα πιο δημοφιλή και τουριστικά μέρη της Μαγιόρκα και απέχει μόλις 200μ. από την παραλία της santa ponsa. Η πρωτεύουσα Πάλμα βρίσκεται περίπου μισή ώρα μακριά με το λεωφορείο. Σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια θα συναντήσετε εμπορικά κέντρα, μπαρ και χώρους νυχτερινής διασκέδασης. Στο ξενοδοχείο παρέχεται πισίνα και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 119€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






Βαρκελώνη
Το Hostal sans βρίσκεται στην Plaza de Sants, μολις 10 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία plaza de Espana και 5 λεπτά μακριά από τον σταθμό μετρό Sants. Διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν ,δωμάτια με τηλεόραση ,κλιματισμό και θέρμανση. Η τιμή του για δυο βραδια είναι στα 130€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και ντους.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορειτε να νοικιάσετε από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο με τιμές από μόλις 10€ την ημέρα. Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για κράτηση με πιστωτική κάρτα. (Όχι χρεωστική)

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 178€
•Ξενοδοχεία: 250€
•ΣΥΝΟΛΟ: 428€ / 2 = 214€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال