ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ 250€ (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 8 ημέρες τον Φεβρουάριο στις Βαλτικές χώρες ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 3 αστέρων με πρωινό. Τελική τιμή 250€ ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες ειναι 06/02 εως 13/02

Πιο αναλυτικά ,θα πάτε αεροπορικώς στο Ταλίν και θα επιστρέψετε αεροπορικώς από Βίλνιους. Από Ταλίν για Ρίγα και από Ρίγα για Βίλνιους θα πατε με λεωφορεία με λιγότερο από 4 ωρες διάρκεια η κάθε διαδρομή. Θα μείνετε 3 βράδια στο Ταλίν ,2 βράδια στη Ρίγα και 2 βράδια στο Βίλνιους. Στη παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται και οι διαδρομές με τα λεωφορεία.

*Στις Βαλτικές χώρες ταξιδεύετε μόνο με την ταυτότητα σας ,δεν χρειάζεται διαβατήριο.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (03/01) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση ,και κοστίζουν 110€ συνολικά το άτομο για τέσσερις  πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε τέσσερις διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr **

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μιλάνο 06/02 - 09:30
Μιλάνο - Ταλίν 06/02 - 16:55 
Βίλνιους - Ρώμη 13/02 - 07:15
Ρώμη - Αθήνα  13/02 - 20:40


*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ,ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια αναμονής στο Μιλάνο στο πήγαινε είναι περίπου 6 ωρες ,μπορειτε να το εκμεταλλευτείτε κάνοντας μια γρήγορη βόλτα στη πολη του Μπέργαμο που είναι δίπλα. Στην επιστροφή η αναμονή είναι 3 ή 12 ώρες στη Ρώμη ,ανάλογα την πτήση επιστροφής που θα επιλέξετε. Προτείνουμε να επιλέξετε την βραδινή πτήση ώστε να κάνετε και μια βόλτα στη πανέμορφη Ρώμη.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες όπως η Ryanair και η Wizzair δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από το kiwi.com σε λιγο ακριβότερη τιμή αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες της πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλεξτε "πολλαπλοί προορισμοί" και βάλτε τις παραπάνω πτήσεις μια-μια.

**Κανοντας κράτηση από την ιστοσελίδα της airshop.gr η τιμή είναι ελάχιστα ακριβότερη (από +4€/κράτηση το άτομο) αλλά έχετε κάποια έξτρα προνόμια ,όπως δωρεάν τσεκ ιν και αποστολή του boarding pass στο email σας ,και το σημαντικότερο τηλεφωνική εξυπηρέτηση για οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή έως 10 κιλά ανα άτομο. Διστάσεις 55x40x23










ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Μεταξύ των χωρών της Βαλτικής μπορειτε να μετακινηθείτε οικονομικά με τα λεωφορεία της εταιρίας Ecolines με κόστος από μόλις 12€ η διαδρομή. Η διάρκεια από Ταλίν για Ρίγα είναι 3ω40λ και από Ρίγα για Βίλνιους 4ωρες. Κράτηση μπορείτε να κάνετε από την ιστοσελίδα GoEuro.com

Παράδειγμα:

Tallinn - Riga 09/02 - 06:30 (12€)
Riga  - Vilnius 11/02 - 07:30 (12€)

*Η τιμή αυτή ισχύει για on-line κράτηση από την ιστοσελίδα GoEuro ,στο σταθμό πιθανόν να ισχύουν αλλες τιμες.

*Για να δείτε που βρίσκεται ο κάθε σταθμός ,κάντε αναζήτηση το όνομα του στα google maps όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα της GoEuro ,π.χ. “Tallinn bus station ecolines”




ΔΙΑΜΟΝΗ 
Και τα τρία παρακάτω ξενοδοχεία που προτείνουμε είναι όλα κεντρικά και 3 αστέρων ,έχουν εξαιρετικές κριτικές με βαθμολογία 8 και πάνω και περιλαμβάνουν όλα πρωινό. Η συνολική τιμή τους για 7 βραδια είναι στα 244€ (122€ το άτομο)

Ταλίν 
Το Rixwell Old Town Hotel είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στη καρδιά της παλιάς πόλης του Ταλίν. Το ξενοδοχείο περιβάλλεται από τα αρχαία τείχη της πόλης και συνδυάζει τη μεσαιωνική αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις. Η ιστορική εκκλησία του St. Olaf απέχει μόλις 150 μέτρα. Όλα τα δωμάτια προσφέρουν μοναδική διακόσμηση, μίνι μπαρ ,τηλεόραση επίπεδης οθόνης ,δωρεάν WiFi και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 3 βραδιά είναι στα 108€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.


Check in 06/02
Check out 09/02

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ με 10% έκπτωση στη πρώτη κράτηση.





Ρίγα 
Το Rixwell Hotel Konventa Seta είναι 3 αστέρων και στεγάζεται σε ένα ιστορικό αρχοντικό στην παλιά πόλη της Ρίγας, η οποία αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Τα θερμαινόμενα δωμάτια του Rixwell Hotel Konventa Seta διαθέτουν κλασικό σχεδιασμό και ξύλινα έπιπλα. Όλα έχουν επιφάνεια εργασίας και παρκέ δάπεδο. Στα ότι άτοκα μπάνια υπάρχει στεγνωτήρας μαλλιών. Η τιμή του για 2 βραδιά είναι στα 66€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.


Check in 09/02
Check out 11/02

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ με 10% έκπτωση στη πρώτη κράτηση.





Βίλνιους 
Το Hotel Panorama είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στην παλιά πόλη του Βίλνιους, σε απόσταση 500μ. από την Πύλη της Αυγής. Τα ευρύχωρα δωμάτια περιλαμβάνουν δωρεάν Wi-Fi, δορυφορική τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών. Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 70€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.


Check in 11/02
Check out 13/02






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορειτε να νοικιάσετε από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο με τιμές από 20€ την ημέρα.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 220€
•Λεωφορεία: 48€
•Ξενοδοχεία: 244
ΣΥΝΟΛΟ 512€ / 2 = 256€ το άτομο 

*Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال