ΙΣΛΑΝΔΙΑ 300€ (ΑΠΡΙΛΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 5 μέρες τον Απρίλιο στο Reykjavik της Ισλανδίας, με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή 300€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 15/04 με 19/04 

Η Ισλανδία είναι μια χώρα περίφημη για την παρθένα φύση της και τα ιδιαίτερα γεωμορφολογικά της χαρακτηριστικά ,θερμές πηγές, μεγαλοπρεπείς παγετώνες, ενεργά και ανενεργά ηφαίστεια, παγωμένες θάλασσες, ονειρικές λίμνες, ορμητικά ποτάμια, καταρράκτες, βαθιές κοιλάδες κ.α. Είναι επίσης και ο πιο δημοφιλής προορισμός για να θαυμάσει κανεις το περίφημο βόρειο σέλας, με την προϋπόθεση να έχει απόλυτο σκοτάδι. Ο Απρίλιος δεν είναι σκοτεινός μήνας καθώς δεν υπάρχει απόλυτο σκοτάδι από τα μέσα Απριλίου και μετά και οι πιθανότητες της θέασης του Σέλας είναι μικρές αλλά όχι και ανύπαρκτες ,αν είστε τυχεροί μπορεί και να το δείτε. Το θετικό είναι όμως πως θα έχετε σχεδόν 24ωρες φως ημέρας και θα κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα. 

*Στην Ισλανδία ταξιδεύετε μόνο με την ταυτότητα σας ,το διαβατήριο δεν είναι απαραίτητο.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (22/01) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Η προσφορά είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ 


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Wizzair ,easyJet και Ryanair μέσω Πολωνίας στην αναχώρηση και στην επιστροφή μέσω Λονδίνου ,και κοστίζουν 145€ συνολικά για όλες τις πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε 4 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών.

Παράδειγμα:

Athens - Katowice 15/04 - 10:05 (wizz)
Katowice - Reykjavik 15/04 - 15:55 (wizz)
Reykjavik - London 19/04 - 08:50 (easyjet)
London - Athens 19/04 - 18:20 (Ryan)

*Το ταξίδι μπορείτε να το συνδυάσετε και με διαμονή 1-2 βραδια στο Λονδίνο στην επιστροφή. Οι τιμές των αεροπορικών θα βγουν το ίδιο.

*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ελέγξτε όλες τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Κατα την διάρκεια κράτησης κάποιων πτήσεων η τιμή θα εμφανιστεί στο νόμισμα της καθε χώρας ,η αλλαγή της ισοτιμίας γίνεται αυτόματα κατα την διάρκεια πληρωμής.

*Η διάρκεια της αναμονής στην αναχώρηση είναι 4ω30λ στο αεροδρόμιο του Κατόβιτσε της Πολωνίας ,και στην επιστροφή 5ω30λ στο αεροδρόμιο Στάνσεντ του Λονδίνου.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες  δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσει μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτησεις ανταπόκρισης. Βάλτε αναχώρηση Αθήνα ,προορισμός Reykjavik και τις ημερομηνίες 15/04 με 19/04.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή έως 10 κιλά ανα άτομο. Διστάσεις 55x40x23cm










ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Reykjavík lights hotel βρίσκεται λίγο έξω από το κεντρο της πόλης (2χλμ) ,περίπου 15λεπτά με το λεωφορείο το οποίο κάνει στάση λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο. Προσφέρει επισης δωρεάν υπόγειο χώρο στάθμευσης και όμορφα διακοσμημένα δωμάτια με τηλεόραση επίπεδης οθόνης ,δωρεάν Wi-Fi και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Το κέντρο του Ρέικιαβικ είναι προσβάσιμο στα 2 χιλιόμετρα. Η τιμή του για 4 βράδια είναι στα 310€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της Booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί  ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 290€
•Ξενοδοχείο: 310€
•ΣΥΝΟΛΟ: 600€ / 5 = 300€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال