ΠΕΚΙΝΟ 640€ (ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ)



Ταξιδέψτε για 7 μέρες την μεγάλη εβδομάδα στο Πεκίνο ,με απευθείας πτήσεις και διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 διαμαντιών. Τελική τιμή 640€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Ημερομηνίες:

02/04 - 09/04 (7 μέρες ,640€)
04/04 - 11/04 (7 μέρες ,640€)

*Για Κίνα χρειάζεται βίζα , περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε παρακάτω.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (13/01) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Airchina με απευθείας πτήσεις από Αθήνα και κοστίζουν από 550€ το άτομο με επιστροφή. Κράτηση μπορειτε να κάνετε από την petas.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Πεκίνο 02/04 - 14:15
Πεκίνο - Αθήνα 09/04 - 02:30


*Η air China είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Κινας και η μοναδική που εκτελεί απευθειας πτήσεις προς Πεκίνο από το περασμένο Σεπτέμβριο.

*Αεροπορικά εισιτήρια σε αυτή την τιμή θα βρείτε σχεδόν για όλους τους μήνες και τις μέρες που εκτελεί δρομολόγια η airchina ,κάθε Δευτέρα και Τετάρτη.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια αποσκευή μέγιστου βάρους 23 κιλών και μια χειραποσκευή 8 κιλών ανά άτομο.




ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το RJ Brown Hotel είναι ένα ξενοδοχείο 3 διαμαντιών όπως τα λένε στη Κίνα ,και βρίσκεται στην καρδιά του Πεκίνου, παρα πολύ κοντά στα πιο διάσημα αξιοθέατα της πόλης όπως η απαγορευμένη πόλη (4χλμ) , η κεντρική πλατεία Τιενανμέν (3χλμ) και ο ναός του ναού (1,5χλμ) ,στα οποία μπορείτε να πάτε σε ελάχιστα λεπτά με ποδήλατο ,που μπορείτε να νοικιάσετε από το ξενοδοχείο. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν δωρεάν WiFi και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 6 βράδια είναι στα 173€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΒΙΖΑ ΓΙΑ ΚΙΝΑ 
Για να ταξιδέψετε στην Κίνα πρέπει απαραίτητα να έχετε βίζα, την οποία την παίρνετε εύκολα από την Κινέζικη πρεσβεία στην Αθήνα, η οποία βρίσκετε στην διεύθυνση Κρίνων 2α στο Ψυχικό, τηλ. 2106723282 

Το κόστος της για έναν Έλληνα πολίτη είναι στα 30€ και βγαίνει σε 4 εργάσιμες ημέρες.

Καταθέσεις γίνονται δεκτές καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 12:00

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε από από την ιστοσελίδα της πρεσβείας εδώ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 1100€
•Ξενοδοχείο: 173€
•ΣΥΝΟΛΟ: 1273€ / 2 = 636,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال