ΙΜΠΙΖΑ 160€ (ΜΑΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 5 μέρες τον Μάιο στην Ίμπιζα ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο με πισίνα στο Σαν Αντόνιο λίγα λεπτά με τα πόδια από το περίφημο cafe Del Mar. Τελική τιμή 160€ αεροπορικά και διαμονή, από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 15/05 με 19/05

*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (27/02) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στο Μιλάνο και κοστίζουν από 106€ με επιστροφή το άτομο. Θα πρέπει να κάνετε δυο διαφορετικές κρατήσεις με επιστροφή απευθειας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr 

Παράδειγμα:

Πρώτη κράτηση
Αθήνα - Μιλάνο 15/05 - 09:15
Μιλάνο - Αθήνα 19/05 - 19:25

Δεύτερη κράτηση
Μιλάνο - Ίμπιζα 15/05 - 14:50
Ίμπιζα - Μιλάνο 19/05 - 13:10


*Κανοντας κράτηση από την airshop.gr η τιμή είναι λίγο ακριβότερη αλλά το τσεκ ιν το αναλαμβάνει η airshop δωρεάν και οι κάρτες επιβίβασης αποστέλλονται στο email σας.

*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ελέγξτε πρώτα τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια αναμονής στο Μιλάνο είναι περίπου 4 ωρες και στο πήγαινε και στην επιστροφή.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτησεις ανταπόκρισης. Επιλέξτε αναχώρηση Αθήνα ,προορισμος Ιμπιζα και τις ημερομηνίες 15/05 - 19/05

*Οι κρατήσεις μπορούν να γινουν και ως μια κράτηση απευθειας από την ιστοσελίδα της Ryanair αλλά η τιμή είναι ακριβότερη ,αλλά οι πτήσεις ανταπόκρισης είναι εγγυημένες από την Ryanair.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης.




ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Hostal Torres βρίσκεται στην καρδιά του Σαν Αντόνιο ,ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της Ίμπιζας, σε κοντινή απόσταση από την παραλία και την περίφημη περιοχή West End με τα δεκάδες μπαρ και κλαμπ. Το διάσημο cafe Del Mar με την διάσημη μουσική συλλογή βρίσκεται σε απόσταση 750μ. μακριά από το ξενοδοχείο. Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνεται πισίνα και όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν κλιματισμό ,ιδιωτικο μπάνιο με ντους και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 4 βραδια είναι μόλις στα 113€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.





ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ένα αμάξι θα σας κοστίσει μόλις 36€ για τις 15/05 με 19/05 με παραλαβή από το αεροδρόμιο της Ιμπιζα.


*Προσοχή ,ελέγξτε τον τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρίες ενοικιάσεων δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες αλλά μόνο πιστωτικές.





ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 212€
•Ξενοδοχείo: 113€
•ΣΥΝΟΛΟ: 225€ / 2 = 162,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!



Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال