ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ 195€ (ΜΑΡΤΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τέλη Μαρτίου στη Βουδαπέστη και την Μπρατισλάβα ,με διαμονή σε ξενοδοχεία 3* κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή 195€ αεροπορικά ,λεωφορείο ,διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 28/03 με 03/04 με τρεις διανυκτερεύσεις σε κάθε πόλη.

Συγκεκριμένα θα πάτε αεροπορικώς Βουδαπέστη και θα επιστρέψετε αεροπορικώς από Μπρατισλάβα. Από Βουδαπέστη για Μπρατισλάβα θα πάτε με λεωφορείο με διάρκεια 4 ώρες.

Εναλλακτικές ημερομηνίες 18/04 - 24/04

*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (16/02) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν 56€ το άτομο. Θα πρέπει να κάνετε δυο διαφορετικές κρατήσεις απλής μεταβάσεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βουδαπέστη 24/03 - 20:00
Μπρατισλάβα - Αθήνα 27/03 - 20:25


*Κανοντας κράτηση από την ιστοσελίδα της airshop.gr η τιμή είναι ελάχιστα ακριβότερη αλλά έχετε κάποια έξτρα προνόμια ,όπως δωρεάν τσεκ ιν και αποστολή των boarding pass στο email σας.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης.





Πως πάω Μπρατισλάβα
Από Βουδαπέστη για Μπρατισλάβα θα πάτε με λεωφορείο της εταιρίας FlixBus ,με κόστος από 14€ και διάρκεια περίπου 4 ωρες. Κράτηση θα κάνετε απευθειας από την ιστοσελίδα της FlixBus ή την επίσημη mobile εφαρμογή.

Παράδειγμα:

Budapest - Bratislava 31/03 - 16:00 (14€)

*Για μα δείτε που βρίσκονται οι σταθμοί επιβίβασης και αποβίβασης ,κάντε αναζήτηση το όνομα του σταθμού στα google maps. Π.χ. Budapest Nepliget




ΔΙΑΜΟΝΗ 

Βουδαπέστη
Το Elit Hotel είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στη Βουδαπέστη, σε απόσταση 450μ. από τον κοντινότερο σταθμό μετρό ,ο οποίος σας πάει στο κέντρο και στις γέφυρες στον Δούναβη σε μόλις 10 λεπτά. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 112€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή κάντε εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.





Μπρατισλάβα
Το Hotel Viktor είναι 3* και βρίσκεται περίπου 3 χλμ. Μακριά από το κέντρο της πόλης της Μπρατισλάβα το οποίο είναι προσβάσιμο σε μόλις 5-10 λεπτά με το λεωφορείο (γραμμή 80). Προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια με δορυφορική τηλεόραση LCD, θυρίδα ασφαλείας και ιδιωτικό μπάνιο. Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 135€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή κάντε εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.





*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 112€
•Ξενοδοχεία: 247€
•Λεωφορείο: 28€
•ΣΥΝΟΛΟ: 387€ / 2 = 193,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

———————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال