ΛΑΝΘΑΡΟΤΕ 200€ (ΜΑΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 5 μέρες τον Μάιο στη Λανθαρότε στα Κανάρια νησιά ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο με πισίνα στο Puerto del Carmen ,το πιο τουριστικό μέρος του νησιού. Τελική τιμή 200€ αεροπορικά και διαμονή, από Θεσσαλονίκη.

Η τιμή αυτή βασίζεται με βάση τα δυο άτομα ,αν πάτε τρία άτομα η τιμή διαμορφώνεται στα 175€ ο καθένας καθώς το δωμάτιο που προτείνουμε μπορεί να φιλοξενήσει έως 3 άτομα στην ίδια τιμή.

Οι ημερομηνίες είναι 20/05 με 24/05

Λίγα λόγια για την Λανθαρότε
Τα Κανάρια νησιά είναι μια σειρά ηφαιστειογενών νησιών στον Ατλαντικό ωκεανό ,απέναντι από τις ακτές του Μαρόκου και ανήκουν στην Ισπανία. Το κλίμα τους θεωρείται από τα καλύτερα στο κόσμο καθώς έχουν σταθερή μέση θερμοκρασία ημέρας τους 25 με 30 βαθμούς όλο τον χρόνο ,κάνοντας το αγαπημένο προορισμό των Ευρωπαίων τον χειμώνα.

Η Λανθαροτε είναι το τέταρτο μεγαλύτερο νησί των νησιών αυτών ,και κατα την γνώμη μου το πιο όμορφο καθώς ο τουρισμός δεν το έχει αγγίξει ακόμα τόσο πολύ και θα δείτε περισσότερα παρθένα τοπία. Θα συναντήσετε πολλά φυσικά πάρκα ,υπέροχες παραλίες ,πανέμορφα τοπία αλλά και καμήλες.

Το νησί το έχουμε επισκεφτεί και έχουμε γράψει αναλυτικά την ταξιδιωτική μας εμπειρία εδώ ,επισης έχουμε ετοιμάσει και ένα βίντεο το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.



*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (28/02) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στο Μιλάνο και κοστίζουν από 117€ με επιστροφή το άτομο. Θα πρέπει να κάνετε δυο διαφορετικές κρατήσεις με επιστροφή απευθειας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr 

Παράδειγμα:

Πρώτη κράτηση
Θεσσαλονίκη - Μιλάνο 20/05 - 08:00
Μιλάνο - Θεσσαλονίκη 24/05 - 15:05

Δεύτερη κράτηση
Μιλάνο - Λανθαρότε 20/05 - 13:15
Λανθαρότε - Μιλάνο 24/05 - 07:50


*Κανοντας κράτηση από την airshop.gr η τιμή είναι λίγο ακριβότερη αλλά το τσεκ ιν το αναλαμβάνει η airshop δωρεάν και οι κάρτες επιβίβασης αποστέλλονται στο email σας.

*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ελέγξτε πρώτα τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια αναμονής στο Μιλάνο είναι περίπου 4 ωρες και στο πήγαινε και 2 ωρες στην επιστροφή.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτησεις ανταπόκρισης. Επιλέξτε αναχώρηση Αθήνα ,προορισμος Λανθαροτε και τις ημερομηνίες 20/05 - 24/05

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης.




ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Apartamentos Jables Bermudas βρίσκεται στο Puerto del Carmen ,το πιο τουριστικό μέρος του νησιού το οποίο είναι και παρα πολύ κοντά στο αεροδρόμιο και μόλις 100μ. μακριά από την παραλία. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν εξωτερικές πισίνες για ενήλικες και παιδιά. Όλα τα διαμερίσματα περιλαμβάνουν δορυφορική τηλεόραση, παροχές για τσάι και καφέ, φούρνο μικροκυμάτων και τοστιέρα. Όλα διαθέτουν επίσης μπαλκόνι ή βεράντα, στεγνωτήρα μαλλιών και θυρίδα ασφαλείας. Στο συγκρότημα Jable Bermudas διατίθενται επισης μίνι γκολφ, γυμναστήριο και πινγκ-πονγκ. Η τιμή του για 4 βραδια είναι στα 174€ για ένα διαμέρισμα, και μπορεί να φιλοξενήσει έως 3 άτομα στην ίδια τιμή.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.





Η διαθεσιμότητα του παραπάνω ξενοδοχείου είναι περιορισμένη ,σε περίπτωση που εξαντληθεί άλλες καλές επιλογές στην ίδια τιμή είναι και το Apartamentos Oasis και το Los Tulipanes

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ένα αμάξι θα σας κοστίσει μόλις 52€ για τις 20/05 με 24/05 με παραλαβή από το αεροδρόμιο της Ιμπιζα.


*Προσοχή ,ελέγξτε τον τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρίες ενοικιάσεων δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες αλλά μόνο πιστωτικές. Το παρακάτω αμάξι που προτείνουμε είναι από την εταιρία ενοικιάσεων Top car η οποία δέχεται και χρεωστικές κάρτες.



ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 232€
•Ξενοδοχείo: 174€
•ΣΥΝΟΛΟ: 406€ / 2 = 203€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!



Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال