ΑΛΙΚΑΝΤΕ 230€ (ΙΟΥΝΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Ιούνιο στο Αλικάντε της Ισπανίας ,με διαμονή σε ξενοδοχείο 3* κοντά στο κέντρο με πισίνα. Τελική τιμή 230€ αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη. (+ μονοήμερη στο Μιλάνο.)

Οι ημερομηνίες είναι 01/06 με 07/06

Το Αλικάντε είναι παραλιακή πόλη στην Ισπανία και βρίσκεται νότια της Βαλένθια. Είναι γνωστή για τις όμορφες παραλίες της που επεκτείνονται σε μια ακτογραμμή 218χλμ κατά μήκος της Costa Blanca ,αλλά και για το ήπιο ζεστό κλίμα της με 330 μέρες ηλιοφάνειας όλο τον χρόνο. Εκτός από όμορφες παραλίες η όμορφη αυτή πόλη έχει φιλικούς ανθρώπους ,καλό φαγητό και πολλά ιστορικά μνημεία καθώς είναι ένα από τα ιστορικότερα λιμάνια της Ισπανίας με ιστορία 2.000 ετών. Γιατί όμως κάποιος να την επιλέξει ; Γιατί είναι μια εναλλακτική πρόταση αρκετά πιο οικονομική από τις πιο κοσμοπολίτικες πόλεις όπως η Βαλενθια και η Βαρκελώνη, όπου σου δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψεις τις υπέροχες παραλίες της Costa Blanca. Για περισσότερες πληροφορίες για το Αλικάντε διάβασε εδώ

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (06/02) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν 103€ συνολικά το άτομο. Θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις με επιστροφή απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr 

Παράδειγμα:

Πρώτη κράτηση:
Θεσσαλονίκη - Μιλάνο 01/06 - 10:00
Μιλάνο - Θεσσαλονίκη 07/06 - 15:05

Δεύτερη κράτηση:
Μιλάνο - Αλικάντε 01/06 - 21:15
Αλικάντε - Μιλάνο 07/06 - 09:55


*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ελέγξτε πρώτα τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

* Η διάρκεια της αναμονής στο πήγαινε είναι 10 ώρες στο Μιλάνο ,ότι πρέπει για βολτούλα στην πόλη του Μιλάνου ή το όμορφο Μπέργαμο που είναι δίπλα ,και στην επιστροφή η αναμονή είναι 3 ώρες.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα ,αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες τις πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλεξτε αναχώρηση Θεσσαλονίκη ,προορισμός Αλικάντε και βάλτε τις ημερομηνίες 01/06 - 07/06.

*Κανοντας κράτηση από την ιστοσελίδα της airshop.gr η τιμή είναι ελάχιστα ακριβότερη αλλά έχετε κάποια έξτρα προνόμια ,όπως δωρεάν τσεκ ιν και αποστολή των boarding pass στο email σας.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης.











ΔΙΑΜΟΝΗ 
To Mio Cid είναι ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων σε μεσαιωνικό στιλ και βρίσκεται περίπου 20 λεπτά μακριά με το λεωφορείο (γραμμή 21) από το κέντρο. Tα δωμάτια είναι γύρω από την εξωτερική πισίνα και προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi, κλιματισμό ,ιδιωτικο μπάνιο με ντους και βεράντα με θέα στη θάλασσα ή τον κήπο. Οι παραλίες της La Almadraba απέχουν 200μ. από το Mio Cid, ενώ η παραλία La Albufereta είναι προσβάσιμη σε 400 μέτρα. Η τιμή του για 6 βράδια είναι στα 250€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή κάντε εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.








ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Για να εξερευνήσετε την Costa Blanca θα χρειαστείτε σίγουρα και αυτοκίνητο. Ένα αμάξι θα σας κοστίσει συνολικά από 84€ για μια εβδομάδα από την rentalcars.com 


*Οι εμφανιζόμενες τιμές ισχύουν για κράτηση μόνο με πιστωτική κάρτα. (Όχι χρεωστική)




ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 206€
•Ξενοδοχείo: 250€
•ΣΥΝΟΛΟ: 456€ / 2 = 228€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

———————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال