DUBAI 200€ (ΑΠΡΙΛΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 4 μέρες τον Απρίλιο στο Ντουμπάϊ ,με διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων. Τελική τιμή 200€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 21/04 με 24/04 

Εναλλακτικές ημερομηνίες:
07/04 - 10/04 ( 4 μέρες 250€) Πάσχα

*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (01/02) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα χρειάζεστε μόνο διαβατήριο , η βίζα δεν είναι απαραίτητη για τους κατόχους Ελληνικού διαβατηρίου

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair από Αθήνα έως Σόφια ,και με την Wizzair από Σόφια για Ντουμπάϊ και κοστίζουν συνολικά μόλις 140€ το άτομο με επιστροφή. Θα πρέπει να κάνετε δύο διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή από την airtickets.gr ελάχιστα ακριβότερα.

Πρώτη κράτηση (Ryanair 40€)
Αθήνα - Σόφια 21/04 - 08:35
Σόφια - Αθήνα 25/04 - 06:50

Δεύτερη κράτηση (wizzair 100€)
Σόφια - Ντουμπάϊ (DWC) 21/04 - 14:20
Ντουμπάϊ (DWC) - Σόφια 24/05 - 20:50

*Οσοι μένουν Θεσσαλονίκη και βόρεια Ελλάδα μπορούν να πάνε οδικώς έως Σόφια.

*Φθηνές πτήσεις από Σοφια για Ντουμπάϊ θα βρείτε επισης και την περίοδο του Πάσχα 07/04 - 10/04

*Η αναμονή στη Σόφια στο πήγαινε είναι 4ω20λ και στην επιστροφή 5ω30λ με μεταμεσονύχτια άφιξη.

*Κατα την διάρκεια της κράτησης της πτήσης Σόφια -  Ντουμπάϊ στην ιστοσελίδα της Wizz air ,η τιμή θα εμφανιστεί σε λέβα Βουλγαρίας. 
Ισοτιμία >> 1€ = 1,95 λέβα

*Το αεροδρόμιο προσγείωσης στο Ντουμπάϊ είναι το δεύτερο αεροδρόμιο της πόλης ,το Διεθνές Ντουμπάϊ Αλ Μακτούμ το οποίο βρίσκεται 35 λεπτά μακριά με το λεωφορείο (γραμμή F55) από την κοντινότερη στάση μετρό και κόστος μόλις 1€.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα ,αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες τις πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλεξτε αναχώρηση Αθήνα ,προορισμός Ντουμπάϊ (DWC) και βάλτε τις ημερομηνίες 21/04 - 24/04.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή μέγιστου βάρους 10 κιλών. Διαστάσεις 55cm x 40cm x 23cm.







ΔΙΑΜΟΝΗ
Το 4 αστέρων Al Jawhara Gardens βρίσκεται στο Port Saaed ,στη περιοχή Ντέιρα στη παλιά πόλη του Ντουμπάϊ ,λίγα λεπτά μακριά από το διάσημο εμπορικό κέντρο Deira City. Το «νέο» Ντουμπάϊ και αξιοθέατα όπως ο ουρανοξύστης Burj Khalifa είναι περίπου 20 λεπτά μακριά με το μετρό και η κοντινότερη στάση βρίσκεται 700μ μακριά από το ξενοδοχείο. Όλες οι σουίτες του Al Jawhara Gardens Hotel είναι όμορφα επιπλωμένες, με διακόσμηση σε πολύχρωμο αραβικό στυλ. Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 118€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






*Στη τιμες των ξενοδοχείων δεν περιλαμβάνονται διάφοροι φόροι και χρεώσεις (25% συνολικά) ,περίπου 5€ το άτομο την βραδια ,και πληρώνονται απευθειας στο ξενοδοχείο.

*ΠΡΟΣΟΧΗ Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι μια ιδιαίτερη «μουσουλμανική» χώρα που ακολουθούν πιστά τους ισλαμικούς νόμους της Σαρία και ως εκ τούτου σε πολλά από τα ξενοδοχεία δεν επιτρέπεται η διαμονή σε ανύπαντρα ζευγάρια. Αν πάτε ζευγάρι και σας ρωτήσουν αν είστε παντρεμένοι ,θα πρέπει να πείτε «ναι» αλλιώς δεν θα σας επιτραπεί η διαμονή στο ίδιο δωμάτιο αλλά σε ξεχωριστά.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 280€
•Ξενοδοχείο: 118€
ΣΥΝΟΛΟ 398€ / 2 = 199€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال