ΜΑΡΑΚΕΣ 150€ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τέλη Οκτωβρίου στο Μαρακές στο Μαρόκο, με απευθείας πτήσεις και διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο (riad) με πρωινό και άριστες κριτικές. Τελική τιμή μόλις 165€ αεροπορικά και διαμονή από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 29/10 με 05/11

Ημερομηνίες:

03/12 - 10/12 (7 βράδια ,150€)
10/12 - 17/12 (7 βράδια ,150€)
10/12 - 14/12 (4 βράδια ,125€)

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (29/03) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair και κοστίζουν από 96€ με επιστροφή το άτομο.  Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μαρακές 03/12 - 12:50
Μαρακές - Μαρακές 10/12 - 06:00


*Κανοντας κράτηση από την airshop.gr η τιμή είναι λίγο ακριβότερη αλλά το τσεκ ιν το αναλαμβάνει η airshop δωρεάν και οι κάρτες επιβίβασης αποστέλλονται στο email σας.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλατης.




ΔΙΑΜΟΝΗ
Για διαμονή προτείνουμε να μείνετε σε ένα Riad ,είναι παραδοσιακές Μαροκινές κατοικίες τα οποία οι ιδιοκτήτες τους τα έχουν μετατρέψει σε ξενοδοχεία. Εκτος από πολύ οικονομικά βρίσκονται και σε πολύ καλή τοποθεσία ακριβώς στην καρδιά της Μεντίνα ,την παλιά πόλη του Μαρακές ,που είναι και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco.

Το Riad Espagne που προτεινουμε βρίσκεται στη καρδιά της Μεντίνα μόλις 400 μέτρα μακριά από την κεντρική πλατεία Τζεμά ελ Φνα. Κάθε δωμάτιο έχει δωρεάν WiFi, ιδιωτική είσοδο και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Προσφερει επισης 24ωρη ρεσεψιόν και τουριστικό γραφείο. Η τιμή του για 7 βράδια είναι μόλις 107€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.








Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορειτε να νοικιάσετε από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 192€
•Ξενοδοχείο: 107€
•ΣΥΝΟΛΟ: 299€ / 2 = 149,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال