Ryanair: Πτήσεις προς Πίζα ,Ιορδανία και Μπολόνια από 1€


Η Ryanair προφέρει εξαιρετικά χαμηλές πτήσεις από Κέρκυρα προς Πίζα ,από Πάφο προς Αμμάν και από Μύκονο προς Μπολόνια από μόλις 1€ η διαδρομή.

Όσοι μένουν στη Κέρκυρα και στην Ήπειρο μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την εκπληκτική προσφορά της Ryanair και να ταξιδέψουν στη Πίζα από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας από μόλις 2€ με επιστροφή ,και να γνωρίσουν από κοντά τις πανέμορφες περιοχές της Τοσκάνης.

Πτήσεις με 1€ θα βρείτε από τέλη Μαρτίου έως τέλη Απριλίου ,φθηνά όμως είναι και τον Μάιο με τις πτήσεις να ξεκινάνε από 10€ η διαδρομή. Χαμηλές τιμές την ίδια περίοδο θα βρείτε επισης και για άλλους προορισμούς όπως η Βουδαπέστη ,Μπρατισλάβα ,Βαρσοβία ,Βίλνιους κ.α. να ξεκινάνε από μόλις 6€.



Εξαιρετικά φθηνές πτήσεις θα βρείτε και από το αεροδρόμιο της Πάφου προς την πρωτεύουσα της Ιορδανίας το Αμμάν ,με τιμές που ξεκινούν από μόλις 2€ η διαδρομή. Οι χαμηλές τιμές είναι άφθονες από τέλη Μαρτίου έως και τέλη Ιουλίου και μάλιστα σε κοντινές ημερομηνίες μεταξύ τους. 

Εκτός από τους Κύπριους ,την προσφορά μπορούν να την εκμεταλλευθούν και οσοι μένουν Θεσσαλονίκη και Κρήτη ,καθώς οι πτήσεις της Ryanair από Θεσσαλονίκη και Χανιά προς Πάφο συνεχίζουν να είναι χαμηλές.



Και τέλος πτήσεις από 1€ έως 12€ θα βρείτε και από το αεροδρόμιο της Μυκόνου προς τη Μπολόνια από τέλη Μαρτίου έως και τέλη Μαΐου.

Αναζήτηση χαμηλών τιμών και κράτηση θα κάνετε απευθειας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την εφαρμογή για κινητές συσκευές.

Παραδείγματα:











——————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!






1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال