ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 110€ (ΜΑΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 4 μέρες τον Μάιο στο Βίλνιους ,την πρωτεύουσα της Λιθουανίας ,με διαμονή σε ξενοδοχείο κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή 110€ αεροπορικά και διαμονή, από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 17/05 με 20/05

*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (17/05) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν από 66€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βίλνιους 17/05 - 09:35
Βίλνιους - Αθήνα 20/05 - 14:25


*Κανοντας κράτηση από την airshop.gr η τιμή είναι λίγο ακριβότερη αλλά το τσεκ ιν το αναλαμβάνει η airshop δωρεάν και οι κάρτες επιβίβασης αποστέλλονται στο email σας.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών.




ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το hotel Velga βρίσκεται λίγο έξω από το κεντρο του Βίλνιους ,περίπου 10-15 λεπτά μακριά με το λεωφορείο από την παλιά πόλη, το οποίο κάνει στάση 150μ. μακριά από το ξενοδοχείο. Θα βρείτε δωρεάν ιδιωτικο χώρο στάθμευσης ,εστιατόριο και δωμάτια με ιδιωτικο μπάνιο και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 3 βραδια είναι μόλις 85€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.





Άλλη μια καλή επιλογή πιο κεντρικά είναι και το Hotel Europa city Vilnius το οποίο είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στο κέντρο του Βίλνιους. Η λεωφόρος Gediminas, ο κεντρικός δρόμος του Βίλνιους, είναι μόλις 200μ. μακριά. Η διαδρομή για την Παλιά Πόλη διαρκεί 20 λεπτά με τα πόδια. Η πλατεία Lukiškės απέχει 500μ. από το Europa City. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν κλιματιζόμενα δωμάτια με ιδιωτικο μπάνιο και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 149€ για εμα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ένα αμάξι θα σας κοστίσει μόλις 39€ για τις 17/05 με 20/05 με παραλαβή από το αεροδρόμιο. (10€ την ημέρα)


*Ελέγξτε τον τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρίες ενοικιάσεων δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες αλλά μόνο πιστωτικές.






ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 132€
•Ξενοδοχείo: 85€
•ΣΥΝΟΛΟ: 217€ / 2 = 108,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!



Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال