ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ 265€ (ΙΟΥΝΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Ιούνιο στη πανέμορφη Μαγιόρκα και την Μαδρίτη ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία. Τελική τιμή 265€ για αεροπορικά και διαμονή, από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 08/06 με 14/06 με τέσσερις διανυκτερεύσεις στη Μαγιόρκα και δυο στη Μαδρίτη.

*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (01/04) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και την Aegean και κοστίζουν μόλις 111€ το άτομο για τεσσερις συνολικά πτησεις. Θα πρέπει να κάνετε τέσσερις διαφορετικές κρατήσεις απλης μετάβασης απευθειας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μπολόνια 08/06 - 06:20
Μπολόνια - Π.Μαγιόρκα 08/06 - 10:35
Π.Μαγιόρκα - Μαδρίτη 12/06 - 06:25
Μαδρίτη - Αθήνα 14/06 - 12:55


*Κανοντας κράτηση από την airshop.gr η τιμή είναι λίγο ακριβότερη αλλά το τσεκ ιν το αναλαμβάνει η airshop δωρεάν και οι κάρτες επιβίβασης αποστέλλονται στο email σας.

*Πριν προχωρήσετε στις κρατησεις ελέγξετε πρώτα τις τιμες για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια της αναμονής στο πήγαινε από Αθήνα για Μαγιόρκα είναι περίπου 3 ωρες στο αεροδρόμιο της Μπολόνιας. Οι συγκεκριμένες πτήσεις δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεωνΑν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα ,αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες τις πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλέξατε πολλαπλοί προορισμοί και βάλτε όλες τις παραπάνω πτήσεις μια-μια.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών ,και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης.











ΔΙΑΜΟΝΗ 

Μαγιόρκα
Το Hotel Golf beach βρίσκεται στο τουριστικό θέρετρο Santa ponta ,ένα από τα πιο τουριστικά μέρη του νησιού και απέχει μόλις 200μ. από την παραλία. Η πρωτεύουσα Παλμα βρίσκεται 18χλμ μακριά ,περίπου μισή ώρα με το λεωφορείο το οποίο κάνει στάση 250μ. μακριά. Σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια θα συναντήσετε εμπορικά κέντρα, μπαρ και χώρους νυχτερινής διασκέδασης. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικο μπάνιο με ντους. Στους κοινόχρηστους χώρους παρέχεται και δωρεάν Wi-Fi. Η τιμή του για 4 βραδια είναι στα 238€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






Μαδρίτη
Το Hostal Helena 2 βρίσκεται στη καρδιά της Μαδρίτης ,στη διάσημη οδό Gran Vía , δίπλα στο σταθμό Callao του μετρό, και έχει θέα στην πλατεία Plaza Callao. Σε απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια υπάρχουν πολλά μπαρ, εστιατόρια και καταστήματα, ενώ η πλατεία Puerta del Sol βρίσκεται 400μ. μακριά. Οι πολυσύχναστες πλατείες Plaza Santa Ana και Plaza Mayor είναι προσβάσιμες σε 10 λεπτά με τα πόδια. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικο μπάνιο με ντους και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 76€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο σας προτείνουμε να νοικιάσετε μόνο στην Μαγιόρκα για να εξερευνήσετε το νησί. Μπορείτε να κάνετε online κρατ από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ένα αμάξι θα σας κοστίσει συνολικά μόλις 27€ για 5 μέρες για τις 08/06 με 12/06 (λιγότερο από 5€ την ημέρα)


*Ελέγξτε τον τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρίες ενοικιάσεων δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες αλλά μόνο πιστωτικές.






ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 222€
•Ξενοδοχεία: 313€
•ΣΥΝΟΛΟ: 535€ / 2 = 267,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!



Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال