ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΡΑΓΑ 200€ (ΙΟΥΝΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Ιούνιο στη Βουδαπέστη και την Πράγα ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 3*. Τελική τιμή 200€ από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι  06/06 με 12/06 με τρεις διανυκτερεύσεις σε κάθε προορισμό.

Συγκεκριμένα θα πάτε αεροπορικώς Βουδαπέστη και θα επιστρέψετε αεροπορικως από Πράγα. Απο Βουδαπέστη για Πράγα θα πάτε με λεωφορείο με απευθειας δρομολόγιο και διάρκεια περίπου 7 ωρες.

*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (30/05) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Η προσφορά είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog μας διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και την wizzair, και κοστίσουν συνολικά μόλις 50€ το άτομο για τρεις πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε τρεις διαφορετικές κρατήσεις απλης μετάβασης απευθειας από την ιστοσελίδα της Ryanair και της wizzair ή από την kiwi.com

Παράδειγμα:

Θεσσ/νίκη - Βουδαπέστη 06/06 - 14:05
Πραγα - Βρυξέλλες 12/06 - 06:15
ΒρυξέλλεςΘεσσ/νίκη 12/06 - 13:50

*Πριν προχωρήσετε στις κρατησεις ελέγξετε πρώτα τις τιμες για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια της αναμονής στις Βρυξέλλες από Πράγα για Θεσσαλονίκη είναι 6 ωρες. Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα ,αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες τις πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλέξτε πολλαπλοί προορισμοί και βάλτε τις παραπάνω πτήσεις μια-μια.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά ανά άτομο









ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ
Από Βουδαπέστη για Πράγα θα πάτε με λεωφορεία της εταιρίας Flixbus ,και τα εισιτήρια κοστίζουν από 15€ έως 20€ η μετάβαση. Η διαδρομή έχει διάρκεια περίπου 7 ωρες και το δρομολόγιο είναι απευθειας. Κρατηση θα κάνετε μέσω της εφαρμογής της Flixbus για κινητές συσκευές ή την από την ιστοσελίδα της.

Παράδειγμα:

Budapest - Prague 09/06 - 07:00 (20€)

Οι αναγραφομενες τιμές  ισχύουν για online κράτηση από την ιστοσελίδα της Flixbus ή την εφαρμογή για κινητά  ,στο σταθμό πιθανόν να ισχύουν άλλες τιμές.

*Για να βρείτε που βρίσκεται ο κάθε σταθμός ,κάντε αναζήτηση το όνομα του στα google maps όπως φαίνεται στην ιστοσελίδα της FlixBus π.χ. για το σταθμό στη Πράγα "praha,Uan Florenc" 




ΔΙΑΜΟΝΗ 

Βουδαπέστη 
Το Elit Hote είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στη Βουδαπέστη, σε απόσταση 450μ. από τον κοντινότερο σταθμό μετρό ,ο οποίος σας πάει στο κέντρο και στις γέφυρες στον Δούναβη σε μόλις 10 λεπτά. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 148€ για ένα δίκλινο δωμάτιο. (06/06-09/06)


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.
 





Πράγα  
Το Hotel Victor είναι 3* και βρίσκεται μόλις 10 λεπτά μακριά από το κεντρο της Πράγας και την πλατεία Wenceslas. Η κοντινότερη στάση τραμ είναι 500μ. μακριά. Στο κτήριο λειτουργεί ιδιόκτητο εστιατόριο με ζυθοποιία που σερβίρει παραδοσιακή τσέχικη κουζίνα και μπουφέ πρωινού. Η ρεσεψιόν εξυπηρετεί όλο το 24ωρο. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικο μπάνιο με ντους και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 110€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.
 





ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 100€
•Λεωφορείο: 40€
•Ξενοδοχεία: 258€
ΣΥΝΟΛΟ 398€ / 2 = 199€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال