ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ 240€ (ΙΟΥΝΙΟΣ)




Ταξιδέψτε για 6 μέρες τέλη Ιουνίου στη Γκραν Κανάρια στα Κανάρια νησιά με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο στη πρωτεύουσα Λας Πάλμας. Τελική τιμή 240€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 25/06 με 30/06 με τέσσερις διανυκτερεύσεις στη Γκραν Κανάρια και μια διανυκτερευση στη  Φρανκφούρτη στην επιστροφή.

*Το ταξίδι μπορείτε να το συνδυάσετε και με περισσότερες μέρες στη Φρανκφούρτη. Αν μείνετε 3 βραδια αντί για ένα ,το τελικό κόστος θα βγει μόλις 280€ σύνολο για όλα.

Λίγα λόγια για τα Κανάρια νησιά
Τα Καναρια νησιά αυτά είναι ηφαιστειογενή νησιά στον Ατλαντικο ωκεανό ,απέναντι από τις ακτές του Μαρόκου ,ανήκουν στην Ισπανία και μαζί με κάποια σειρά νησιών αποτελούν τα Κανάρια νησιά. Το κλίμα τους θεωρείται από τα καλύτερα στο κόσμο καθώς έχουν σταθερή μέση θερμοκρασία ημέρας τους 25 με 30 βαθμούς όλο τον χρόνο ,κάνοντας το αγαπημένο προορισμό των Ευρωπαίων ακόμα και τον χειμώνα.

Η Γκραν Καναρια είναι το δημοφιλέστερο νησί των Καναρίων νήσων με πάνω από 2 εκατομμύρια επισκέψεις τον χρόνο. Θα συναντήσετε πολλά φυσικά πάρκα ,υπέροχες παραλίες και πανέμορφα τοπία. Θα δείτε επίσης και καμήλες καθώς τα νησιά βρίσκονται πολύ κοντά στην έρημο Σαχαρα και έχουν πολλά στοιχεία που την θυμίζουν.

Μπορείτε πάρετε μια γεύση από τα Καναρια νησιά, και συγκεκριμένα από την Λανθαρότε, που μοιάζει αρκετά με την Γκραν καναρια ,στο παρακάτω βίντεο από την επίσκεψη μου στο νησί τον Νοέμβριο του 2016 ή να διαβάσετε όλη μας την ταξιδιωτική εμπειρία εδώ



*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (25/05) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι όλα με Ryanair, και κοστίζουν 155€ το άτομο συνολικά για τέσσερις πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε τέσσερις διαφορετικες κρατήσεις απλής μετάβασης απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair. Μπορείτε να κάνετε και μια μόνο κράτηση από την kiwi.com επιλέγοντας πολλαπλοί προορισμοί και βάζοντας όλες τις πτήσεις με την σειρά.

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μπολόνια 25/06 - 09:35
Μπολόνια - Γκ.Κανάρια 25/06 - 13:45
Γκ.Κανάρια - Φραν/ρτη 29/06 - 10:55
Φρανκφούρτη - Αθήνα 30/06 - 07:35

*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις , ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια την αναμονής στο πήγαινε είναι 2ω45λ στο αεροδρόμιο της Μπολόνιας και οι πτήσεις ανταπόκρισης δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτησεις ανταπόκρισης. Επιλέξτε πολλαπλοί προορισμοί και βάλτε τις παραπάνω πτήσεις μια-μια.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλάτης.












ΔΙΑΜΟΝΗ
Τα δημοφιλέστερα μέρη για να μείνεις στη Γκραν Κανάρια είναι η πρωτεύουσα Λας Πάλμας ,η Μασπαλόμας και η Πλάγια ντε Ινγκλές. Εμεις προτείνουμε να μείνετε στη Λας Παλμας καθώς είναι πιο οικονομικά από τις άλλες περιοχές ,και να νοικιάσετε αυτοκίνητο για να εξερευνήσετε το νησί. Στη Φρανκφούρτη θα μείνετε το τελευταίο βράδυ ,σε κεντρικό ξενοδοχείο easyhotel.

Γκραν Καναρια
Το hotel Blanca Paloma βρίσκεται στο κεντρο της πρωτεύουσας Λας Πάλμας, μόλις 150μ. μακριά από την παραλία Las Canteras. Όλα τα δωμάτια είναι φωτεινά και απλά, με τηλεόραση, ιδιωτικό μπάνιο και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 4 βραδια είναι στα 126€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






Φρανκφούρτη
Το easyHotel Frankfurt City Center απέχει μόλις 2 οικοδομικά τετράγωνα από τον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό της Φρανκφούρτης και 10 λεπτά με τα πόδια από την Εμπορική Έκθεση της Φρανκφούρτης και προσφέρει εξαιρετικές συνδέσεις με τις δημόσιες συγκοινωνίες. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 1 βράδυ είναι στα 48€ για να δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Στη Γκραν Καναρια προτείνουμε να νοικιάσετε αυτοκίνητο καθώς το νησί είναι αρκετά μεγάλο. Ένα μικρό αυτοκίνητο για 5 μερες (20/06 - 24/06) θα σας κοστίσει μόλις από 30€ συνολικά από την rentalcars.com


*Ελέγξτε τον τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρίες ενοικιάσεων δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες αλλά μόνο πιστωτικές.





ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 310€
•Ξενοδοχεία: 174€
•ΣΥΝΟΛΟ: 484€ / 2 = 242€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال