ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 270€ (ΙΟΥΝΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 6 μέρες τον Ιούνιο στη Μαγιόρκα και την Βαρκελώνη ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 3 αστέρων. Τελική τιμή 270€ αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 06/06 με 11/06 με τέσσερις διανυκτερεύσεις στη Μαγιόρκα και μια στη Βαρκελώνη.
 
*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (17/05) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair ,και κοστίζουν μόλις 84€ το άτομο για τέσσερις συνολικά πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε τέσσερις διαφορετικες κρατήσεις απλής μετάβασης απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr 

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Ντίσελντορφ 06/06 - 13:00
Ντίσελντορφ - Μαγιόρκα 06/06 - 17:45
Μαγιόρκα - Βαρκ. Ελ Πράτ 09/06 - 13:00
Βαρκ. Χιρόνα -  Θεσσαλονίκη 11/06 - 17:50


*Κανοντας κράτηση από την  airshop.gr η τιμή είναι λίγο ακριβότερη αλλά το τσεκ ιν το αναλαμβάνει η airshop δωρεάν και οι κάρτες επιβίβασης αποστέλλονται στο email σας.

*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις , ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια την αναμονής από Θεσσαλονίκη για Μαγιόρκα είναι 3 ωρες στο αεροδρόμιο του Ντισελντορφ.

*Το αεροδρόμιο αναχώρησης από Βαρκελώνη για Θεσσαλονίκη βρίσκεται στη Χιρόνα περίπου 100χλμ μακριά από την Βαρκελώνη. Θα πάτε εύκολα με λεωφορείο ή τρένο με κόστος από 15€ η διαδρομή. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτησεις ανταπόκρισης. Επιλέξτε απλή μετάβαση ,αναχώρηση Θεσσαλονίκη και προορισμός Μαγιόρκα και βάλτε την ημερομηνία 06/06

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλάτης.












ΔΙΑΜΟΝΗ


Μαγιόρκα
Το OLA Apartamentos Bouganvillia είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στην Santa Ponsa ,ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της Μαγιόρκας. Η παραλία βρίσκεται 900μ. μακριά. Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε μεγάλη εξωτερική πισίνα με νεροτσουλήθρα και κλιματιζόμενα δωμάτια με ιδιωτικο μπάνιο και ντους. Η τιμή του για 4 βραδια είναι στα 302€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






Βαρκελώνη
Το Silken sant Gervasi είναι 3 αστέρων και βρίσκεται μόλις 8 λεπτά με το μετρο από την διάσημη πλατεία Plaza Catalunya ενώ η κοντινότερη στάση μετρο βρίσκεται μόλις 50μ. μακριά. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό και ιδιωτικο μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 2 βράδυ είναι στα 75€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορειτε να νοικιάσετε από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο με τιμές από μόλις 10€ την ημέρα.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 168€
•Ξενοδοχεία: 377€
•ΣΥΝΟΛΟ: 545€ / 2 = 272,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال