ΜΑΡΑΚΕΣ 120€ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ)


Ταξιδέψτε για 5 μέρες τέλη Οκτωβρίου στο Μαρακές στο Μαρόκο, με απευθειας πτησεις και διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο (riad) με πρωινό. Τελική τιμή μόλις 120€ αεροπορικά και διαμονή από Θεσσαλονίκη.

Ημερομηνίες:

29/10 - 02/11 (5 μέρες ,120€)
05/11 - 09/11 (5 μέρες, 130€)

Χορηγούμενη διαφήμιση
-15% έκπτωση στους αναγνώστες μας που θα κάνουν online κράτηση στο athensfishspa.com χρησιμοποιώντας τον κωδικό «GREEKTRAVELERS» 

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (28/07) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair και κοστίζουν από 79€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε απευθειας από την ιστοσελίδα της Ryanair η την airshop.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μαρακές 29/10 - 12:50
Μαρακές - Αθήνα 02/11 - 06:00

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλατης ανα άτομο.






ΔΙΑΜΟΝΗ
Για διαμονή προτείνουμε να μείνετε σε ένα Riad ,είναι παραδοσιακές Μαροκινές κατοικίες τα οποία οι ιδιοκτήτες τους τα έχουν μετατρέψει σε ξενοδοχεία. Εκτος από πολύ οικονομικά βρίσκονται και σε πολύ καλή τοποθεσία ακριβώς στην καρδιά της Μεντίνα ,την παλιά πόλη του Μαρακές ,που είναι και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco.

Το riad dar naer είναι μια παραδοσιακή μαροκινή κατοικία και βρίσκεται στην Μεδίνα, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το Μουσείο του Μαρακές και το Ben Youssef. Προσφέρει αυλή με σιντριβάνι και 2 βεράντες εξοπλισμένες με ξαπλώστρες και τέντες σε βερβερικό στιλ. Τα κλιματιζόμενα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο και έχουν πρόσβαση στην κεντρική αυλή. Τα δωμάτια παρέχουν δωρεάν Wi-Fi και οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το lounge με τηλεόραση και τζάκι κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Στην μαροκινή κατοικία σερβίρεται καθημερινά πρωινό. Στα υπόλοιπα γεύματα, οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν παραδοσιακά μαροκινά πιάτα, όπως κουσκούς, ταζίν και παστίγια, όλα παρασκευασμένα από φρέσκα προϊόντα. Το προσωπικό είναι διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα στη μαροκινή κατοικία και μπορεί να οργανώσει τη μεταφορά σας στο αεροδρόμιο καθώς και εκδρομές με πρόσθετη χρέωση. Επίσης, παρέχεται υπηρεσία πλυντηρίου. Η τιμή του για 4 βραδια είναι μόλις 79€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking






Άλλη μια καλή επιλογή είναι και το Riad Al Mida το οποίο βρίσκεται 700 μέτρα από το Majorelle Gardens, 1,2χλμ από το μουσείο του Μαρακές και 15-20 λεπτά με τα πόδια από την κεντρική πλατεία Jamaa el Fna. Προσφέρει 24ωρη ρεσεπτιον ,τουριστικό γραφείο και δωμάτια με ιδιωτικο μπάνιο και ντους. Η τιμή του για 4 βραδια είναι στα 80€ για ένα δίκλινο δωμάτιο ,και το πρωινό κοστίζει μόλις 2€ ανα άτομο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορειτε να νοικιάσετε από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 158€
•Ξενοδοχείο: 79€
•ΣΥΝΟΛΟ: 237€ / 2 = 118,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

—————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! 


2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال