ΜΑΡΑΚΕΣ 150€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Νοέμβριο στο μαγευτικό Μαρακές στο Μαρόκο ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο (riad) με πολύ καλές κριτικές. Τελική τιμή μόλις 150€ αεροπορικά και διαμονή από Θεσσαλονίκη.

Ημερομηνίες:

19/11 - 23/11 (5 μέρες ,130€)
19/11 - 25/11 (7 μέρες, 150€)


*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (26/07) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με Ryanair με ανταπόκριση στο Μιλανο ,και κοστίζουν 96€ με επιστροφή το άτομο. Θα πρέπει να κάνετε δυο διαφορετικες κρατήσεις με επιστροφή απευθειας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα, παρέχοντας σας όμως εγγυημένες πτήσεις ανταπόκρισης.*

Παράδειγμα:

Πρώτη κράτηση:
Θεσσαλονίκη - Μιλανο 19/11 - 07:40
Μιλανο - Θεσσαλονίκη 25/11 - 18:35

Δεύτερη κράτηση:
Μιλάνο - Μαρακές 19/11 - 11:45
Μαρακές - Μιλάνο 25/11 - 06:35

*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις , ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια την αναμονής στο πήγαινε είναι περίπου 3 ωρες, και στην επιστροφή 7 ωρες ,μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και για μια γρήγορη βόλτα στο Μιλάνο ή στο Μπέργαμο που είναι διπλα.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτησεις ανταπόκρισης. Βάλτε αναχώρηση Θεσσαλονίκη ,προορισμος Μαρακές και τις ημερομηνίες 19/11 - 25/11

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλατης ανα άτομο.










ΔΙΑΜΟΝΗ
Για διαμονή προτείνουμε να μείνετε σε ένα Riad ,είναι παραδοσιακές Μαροκινές κατοικίες τα οποία οι ιδιοκτήτες τους τα έχουν μετατρέψει σε ξενοδοχεία. Εκτος από πολύ οικονομικά βρίσκονται και σε πολύ καλή τοποθεσία ακριβώς στην καρδιά της Μεντίνα ,την παλιά πόλη του Μαρακές ,που είναι και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco.

Το Riad Oum Ellkhir που σας προτείνουμε παρακάτω βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσια στη Μεντίνα κοντά σε αξιοθέατα όπως το μουσείο του Μαρακές, τους Majorelle Gardens και το Souk of the Medina. Η κεντρική πλατεία Jamaa El Fna βρίσκεται σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια. Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα σε παραδοσιακό Μαροκινή στιλ και περιλαμβάνουν δωρεάν WiFi και ιδιωτικο μπάνιο. Η τιμή του για 6 βραδια είναι μόλις 107€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking





Άλλη μια καλή επιλογή είναι και το Riad Al Mida το οποίο βρίσκεται 700 μέτρα από το Majorelle Gardens, 1,2χλμ από το μουσείο του Μαρακές και 15-20 λεπτά με τα πόδια από την κεντρική πλατεία Jamaa el Fna. Προσφέρει 24ωρη ρεσεπτιον ,τουριστικό γραφείο και δωμάτια με ιδιωτικο μπάνιο και ντους. Η τιμή του για 6 βραδια είναι στα 120€ για ένα δίκλινο δωμάτιο ,και το πρωινό κοστίζει μόλις 2€ ανα άτομο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.









ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορειτε να νοικιάσετε από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 192€
•Ξενοδοχείο: 107€
•ΣΥΝΟΛΟ: 299€ / 2 = 149,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

—————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! 


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال