ΙΣΛΑΝΔΙΑ 280€ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 6 μέρες τον Οκτώβριο στην Ισλανδία, με διαμονή σε ξενοδοχείο κοντά στο κεντρο. Τελική τιμή 280€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα. (Η τιμή βασίζεται με βάση τα 4 άτομα)

Οι ημερομηνίες είναι 26/10 έως 31/10



Λίγα λόγια για την Ισλανδία
Η Ισλανδία είναι μια χώρα που φημίζεται για την παρθένα φύση της και τα ιδιαίτερα γεωμορφολογικά της χαρακτηριστικά ,όπως θερμές πηγές, μεγαλοπρεπείς παγετώνες, ενεργά και ανενεργά ηφαίστεια, παγωμένες θάλασσες, ονειρικές λίμνες, ορμητικά ποτάμια, καταρράκτες, βαθιές κοιλάδες κ.α. 

Για κάτι άλλο επισης που φημίζεται η Ισλανδια είναι και η εύκολη πρόσβαση για να δει κάποιος το βόρειο σέλας και τα εξωπραγματικά χρώματα του. Για αυτό ακριβώς τον λόγο την επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες τους χειμερινούς μήνες παρόλο το τσουχτερό κρύο. 

Το βόρειο σελας αρχίζει να εμφανίζεται τους μήνες που έχει για κάποιες ωρες απόλυτο σκοτάδι ,δηλαδή από Σεπτέμβριο έως Απρίλιο. Όσο μεγαλύτερη η διάρκεια της νύχτας τόσες περισσότερες και οι πιθανότητες να δει κανεις το σελας. Δεν είναι όμως οι μοναδικοί παράγοντες το σκοτάδι, αλλά και ο καιρός και ο καθαρός ουρανός.  Οι ιδανικοί μήνες θεωρούνται ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος ,αλλά πολλές πιθανότητες έχετε και τον Οκτώβριο ,Ιανουάριο και Φεβρουάριο. 

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (19/07) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και την wizzair με ανταπόκριση ,και κοστίζουν μόλις 90€ το άτομο για τέσσερις συνολικά πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε τέσσερις διαφορετικες κρατήσεις απευθειας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα, παρέχοντας σας όμως εγγυημένες πτήσεις ανταπόκρισης.*

Παράδειγμα:

Αθήνα - Πόζναν 26/10 - 11:10
Πόζναν -Ρέικιαβικ 26/10 - 17:35
Ρέικιαβικ - Λονδίνο 31/10 - 19:55
Λονδίνο - Αθήνα 01/11 - 07:20

*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις , ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια την αναμονής στο πήγαινε είναι 4ω30λ  στο Πόζναν στη Πολωνία ,και στην επιστροφή 8ω30λ στο αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου με μεταμεσονύκτια αναμονή. Αν δεν θέλετε να περιμένετε τόσο πολύ μπορείτε να συνδυάσετε το ταξίδι και με ένα βράδυ στο Λονδίνο και να γυρίσετε την επόμενη μέρα στις 02/11, η τιμή παραμένει ίδια.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτησεις ανταπόκρισης. Επιλέξτε αναχώρηση Αθήνα ,προορισμος Ρέικιαβικ και τις ημερομηνίες 26/10 με 31/10. 

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά ανα άτομο.










ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Brim Hotel βρίσκεται στη περιοχή Reykjavík East, 400μ. μακριά από τον εμπορικό δρόμο Laugavegur και 1,4χλμ. από την εκκλησία Hallgrímskirkja. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια θα βρείτε εστιατόρια, καφέ και σούπερ μάρκετ ενώ ο σταθμός λεωφορείων Hlemmur απέχει 700μ. από το ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν χώρο στάθμευσης, 24ωρη ρεσεπτιον, δωρεάν WiFi κει δωμάτια με κοινόχρηστα ή ιδιωτικά μπάνια. Ένα τετράκλινο δωμάτιο με ιδιωτικο μπάνιο κοστίζει 760€ για 5 βράδια.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Η Ισλανδία είναι τεράστια χώρα και για να την εξερευνήσετε θα χρειαστεί να νοικιάσετε αυτοκίνητο. Μπορείτε να νοικιάσετε από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ένα αυτοκίνητο για 6 μέρες θα σας κοστίσει από 226€ συνολικά.


Ελέγξτε το τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες ή πληρωμή με μετρητά, παρα μόνο πιστωτικές κάρτες.




ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 4 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 360€
•Ξενοδοχείο: 760€
•ΣΥΝΟΛΟ: 1120€ / 4 = 280€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 4 άτομα σε τετράκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

—————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! 


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال