ΤΕΝΕΡΙΦΗ 280€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 7 μέρες τον Νοέμβριο στο μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές νησί των Καναρίων νήσων ,στην ηλιόλουστη Τενερίφη ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο στο δημοφιλές θέρετρο Πουέρτο Ντε Λα Κρουζ ,με τελική τιμή 280€ αεροπρικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Ημερομηνίες:

18/11 - 25/11 (8 μέρες ,295€)
25/11 - 01/12 (7 μέρες ,280€)

Χορηγούμενη διαφήμιση
-15% έκπτωση στους αναγνώστες μας που θα κάνουν online κράτηση στο athensfishspa.com χρησιμοποιώντας τον κωδικό «GREEKTRAVELERS» 


Η Τενερίφη είναι ένας προορισμός για όλο το χρόνο, ιδανικός προορισμός για εκείνους που αναζητούν καλοκαιρινές διακοπές και τον χειμώνα, με θερμοκρασίες 25-30 βαθμούς όλο τον χρόνο. Είναι το μεγαλύτερο νησί των Καναρίων νήσων, τα οποία ανήκουν στην Ισπανία και γεωγραφικά στην Αφρικανική Ήπειρο.

Ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις ,από την μία έχουμε τον καταπράσινο βορρά με κάποια με τα βασικά θέρετρα να είναι η Σάντα Κρούζ ντε Τενερίφε και το Πουέρτο ντε λα Κρούζ όπου θα μείνετε ,και από την άλλη το ξερό και αφρικανικό κλίμα στο νότιο τμήμα του νησιού.

*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (28/07) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog μας διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Alitalia με ανταπόκριση στην Ρώμη ,και κοστίζουν 179€ με επιστροφή το ατομο. Κράτηση μπορείτε να κάνετε από την petas.gr

Παράδειγμα:
Αθήνα - Τενερίφη (TFN) 25/11 - 05:55
Τενερίφη (TFN) - Αθήνα 01/12 - 14:15


*Η διάρκεια της αναμονής είναι 2:30 ωρες στο αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή έως 8 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός ή λάπτοπ.
 



ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Hotel Don Candido βρίσκεται στο Puerto de la cruz ,ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της Τενεριφης. Περίπου 1χλμ μακριά απο την κεντρική πλατεία της Plaza del Charco στη σκιά του βουνού Teide, και 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από τις κοντινότερες παραλίες της περιοχής. Το θαλάσσιο θεματικό πάρκο Loro Parque και ο ζωολογικός κήπος, καθώς και οι πισίνες με θαλασσινό νερό του υδάτινου πάρκου Lago Martiánez βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο. Σε 5 λεπτά με τα πόδια θα βρείτε σταθμούς ταξί και στάσεις λεωφορείων. Τα λεωφορεία που πηγαίνουν στα πιο τουριστικά μέρη της Τενερίφης σταματούν κάθε 30 λεπτά. Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα ,εστιατόριο και δωμάτια με ιδιωτικο μπάνιο και ντους και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 6 βραδια είναι στα 198€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στην τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.
   





ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ένα μικρό αυτοκίνητο θα σας κοστίσει από 73€ για όλες τις ημερες της διαμονής σας.  


*Ελέγξτε το τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες ή πληρωμή με μετρητά, παρα μόνο πιστωτικές κάρτες.



ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 358€
•Ξενοδοχείο: 198€
•ΣΥΝΟΛΟ: 556€ / 2 = 278€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.



Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال