ΠΡΑΓΑ - ΒΙΕΝΝΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 190€ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Δεκέμβριο στη στολισμένη για Χριστούγεννα Πραγα ,την Βιέννη και την Βουδαπέστη ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία, με τελική τιμή μόλις 190€ από Αθήνα.

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Οι ημερομηνίες είναι  12/12 με 19/12 

Συγκεκριμένα θα μείνετε τρία βράδια στη Πραγα ,δύο βράδια στη Βιέννη και δυο βράδια στην Βουδαπέστη. Θα πάτε αεροπορικώς Πραγα και θα επιστρέψετε αεροπορικως από Βουδαπέστη. Απο Πραγα για Βιέννη και από Βιέννη για Βουδαπέστη θα πάτε με λεωφορείο με διάρκεια 3-4 ώρες. Στη παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια ,η διαμονή και οι συνδέσεις με τα λεωφορεία.

*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (06/08) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Η προσφορά είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog μας διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν συνολικά μόλις 50€ το άτομο για τρεις πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε τρεις διαφορετικές κρατήσεις απλης μετάβασης απευθειας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα, αλλά προσφέροντας σας εγγυημένες πτήσεις ανταπόκρισης.

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μιλάνο 12/12 - 09:30
Μιλάνο - Πράγα 12/12 - 16:10
Βουδαπέστη - Αθήνα 19/12 - 19:55

*Πριν προχωρήσετε στις κρατησεις ελέγξετε πρώτα τις τιμες για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια της αναμονής από Αθήνα για Πραγα είναι περίπου 5 ωρες στο αεροδρόμιο Μπέργαμο του Μιλάνου. Μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για μια σύντομη βόλτα στο Μπέργαμο που είναι διπλα.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα ,αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες τις πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλέξτε πολλαπλοί προορισμοί και τις παραπάνω πτήσεις μια- μια.

*Κατα την διάρκεια κράτησης στην ιστοσελίδα της Ryanair η τιμή σε κάποιες από τις πτήσεις θα εμφανιστεί στο τοπικό νόμισμα. Η ισοτιμία αλλάζει αυτόματα στο τελος της διαδικασίας πληρωμής.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 8-10 κιλά ανά άτομο και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλάτης. 








ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Από Πραγα για Βιέννη και από Βιέννη για Βουδαπέστη θα πάτε με λεωφορεία της εταιρίας Flixbus ,και τα εισιτήρια κοστίζουν από 9-15€ η μετάβαση. Η διαδρομή από Πραγα για Βιέννη με λεωφορείο διαρκεί περίπου 4ω20λ ,και από Βιέννη για Βουδαπέστη 3ω20λ. Επιλογές στις ωρες αναχώρησης έχετε πολλες. Κρατηση θα κάνετε μέσω της εφαρμογής της Flixbus για κινητές συσκευές ή από την ιστοσελίδα της.

Ενδεικτικά παρακάτω έχουμε επιλέξει τα πιο φθηνά και βολικά δρομολόγια με συνολικό κόστος 25€ το άτομο και για τα 2 δρομολόγια.

Παράδειγμα:

Prague - Wien 15/12 - 07:20 (16€)
Wien - Budapest 17/12 - 07:30 (9€)

Οι τιμές αυτές ισχύουν για online κράτηση από την ιστοσελίδα της Flixbus ή την εφαρμογή για κινητά  ,στο σταθμό πιθανόν να ισχύουν άλλες τιμές.

*Για να βρείτε που βρίσκεται ο κάθε σταθμός ,κάντε αναζήτηση το όνομα του στα google maps όπως φαίνεται παρακάτω π.χ. για το σταθμό στη Πράγα "praha,Uan Florenc" 






ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 
Και τα τρία ξενοδοχεία που προτείνουμε παρακάτω είναι κεντρικά και έχουν καλές κριτικές, και βρίσκονται πολύ κοντά στο κέντρο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή και τα πόδια. Το συνολικό κόστος και για τα τρία είναι 228€ για 7 βράδια (114€ το άτομο)

Πράγα 
Το Hotel Golden City Garni είναι 3* και βρίσκεται στην καλοδιατηρημένη περιοχή Zizkov κοντά στο κέντρο της πόλης και αποτελεί εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε την Πράγα. Το ξενοδοχείο απέχει ελάχιστα με τα πόδια από το κέντρο της Πράγας και όλα τα αξιοθέατα της πόλης, όπως η Πλατεία Wenceslas και η Παλιά Πόλη. Μπροστά στο ξενοδοχείο υπάρχει στάση του τραμ που σας μεταφέρει στην καρδιά της πόλης σε μόλις 5 λεπτά. Οκά τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικο μπάνιο με ντους και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 86€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό μέσα στη τιμή.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.
 





Βιέννη  
Το Ibis budget Wien Messe βρίσκεται στο πολυσύχναστο 2ο διαμέρισμα της Βιέννης. Ο σταθμός Praterstern του υπόγειου σιδηρόδρομου απέχει 4 λεπτά με τα πόδια και το κέντρο της πόλης είναι προσβάσιμο σε 10 λεπτά με τη δημόσια συγκοινωνία. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και εξοπλισμένα με ντους και ιδιωτική τουαλέτα. Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 104€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






Βουδαπέστη  
Το easyHotel Budapest Oktogon βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία, στην πλευρά της Πέστης στο κέντρο της πόλης, μόνο 1 τετράγωνο από την προστατευόμενη περιοχή της UNESCO, στο σταυροδρόμι των οδών Andrassy και Oktogon. Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικο μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 38€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.
 





ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 100€
•Λεωφορεία: 50€
•Ξενοδοχεία: 228€
ΣΥΝΟΛΟ 377€ / 2 = 189€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال