ΠΡΑΓΑ 160€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 6 μέρες τον Νοέμβριο στη Πραγα, με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3* με πρωινό. Τελική τιμή160€ για αεροπορικά, διαμονή και μια χειραποσκευή. (Από Θεσσαλονίκη)

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Οι ημερομηνίες είναι 21/11 με 26/11

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (13/09) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση και κοστίζουν 72€ με επιστροφή το άτομο. Θα κάνετε 4 διαφορετικες κρατησεις απλης μεταβασης απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com παρέχοντας σας προστατευόμενες πτήσεις ανταπόκρισης.

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Μιλάνο 21/11 - 12:40
Μιλάνο - Πράγα 21/11 - 16:10
Πραγα - Βρυξέλλες 26/11 - 08:55
Βρυξέλλες - Θεσσαλονίκη 26/11 - 15:55

*Στη τιμή του αεροροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μικρή τσάντα χειρός ή πλάτης. Για να πάρετε μαζί και την χειραποσκευή 10 κιλών θα πρέπει να αγοράσετε σειρά προτεραιότητας με κόστος 6€ ανά πτήση.

*Το τελικό κόστος για να μπορέσετε να πάρετε μαζί σας και την χειραποσκευή σε όλες τις πτήσεις είναι 24€ το άτομο, και περιλαμβάνεται στην τελική τιμή του ταξιδιού που αναγράφουμε.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτησεις ανταπόκρισης. Επιλέξτε προορισμος αναχώρηση Θεσσαλονίκη, προορισμος Πραγα και τις ημερομηνίες 21/11 με 26/11. 















ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Hotel Golden City Garni είναι 3* και βρίσκεται στην καλοδιατηρημένη περιοχή Zizkov κοντά στο κέντρο της πόλης και αποτελεί εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε την Πράγα. Το ξενοδοχείο απέχει ελάχιστα με τα πόδια από το κέντρο της Πράγας και όλα τα αξιοθέατα της πόλης, όπως η Πλατεία Wenceslas και η Παλιά Πόλη. Μπροστά στο ξενοδοχείο υπάρχει στάση του τραμ που σας μεταφέρει στην καρδιά της πόλης σε μόλις 5 λεπτά. Οκά τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικο μπάνιο με ντους και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 5 βραδια είναι στα 123€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.





ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο με τιμές από μόλις 10€ την ημέρα. Ελέγξτε το τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες ή πληρωμή με μετρητά, παρα μόνο πιστωτικές κάρτες.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 144€
•Χειραποσκευή: 48€
•Ξενοδοχείo: 125€
•ΣΥΝΟΛΟ: 317€ / 2 = 158,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! 





Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال