ΡΩΜΗ 80€ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 4 μέρες τον Δεκέμβριο στη Ρώμη, με αναχώρηση το πρωί ,επιστροφή βράδυ και διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο στο τερμίνι. Τελική τιμή 80€ για αεροπορικά και διαμονή από Αθήνα.

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ημερομηνίες:

02/12 - 05/12 (4 μέρες, 80€)
06/12 - 09/12 (4 μέρες, 80€)
16/12 - 19/12 (4 μέρες, 80€)

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (08/09) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν από 34€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr 

Παράδειγμα:

Αθήνα - Ρώμη 02/12 - 06:50
Ρώμη - Αθήνα 05/12 - 17:50

*Κανοντας κράτηση από την airshop.gr η τιμή είναι λίγο ακριβότερη αλλά το τσεκ ιν το αναλαμβάνει η airshop δωρεάν και οι κάρτες επιβίβασης αποστέλλονται στο email σας.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια μεσαία τσάντα χειρός ή πλάτης με διαστασεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή έως 10 κιλά θα πρέπει να αγοράσετε σειρά προτεραιότητες με κόστος 6€ ανά πτήση.





ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Hotel Positano βρίσκεται μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το κεντρικό σταθμό Termini που θεωρείτε το πιο κεντρικό μέρος να μείνεις στη Ρώμη. Το ξενοδοχείο απέχει 200μ. από το σταθμό Castro Pretorio του μετρό και είναι 3 στάσεις με το μετρό από το Κολοσσαίο. Τα δωμάτια περιλαμβάνουν όλα τηλεόραση LCD, θυρίδα ασφαλείας και ψυγείο. Διαθέτει δωμάτια με κοινό αλλά και ιδιωτικο μπάνιο. Η τιμή του για ένα δίκλινο δωμάτιο με ιδιωτικο μπάνιο είναι στα 87€ για δυο βράδια.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking





ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο με τιμές από μόλις 10€ την ημέρα. Ελέγξτε το τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες ή πληρωμή με μετρητά, παρα μόνο πιστωτικές κάρτες.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (02/12 - 05/12)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 68€
•Ξενοδοχείo: 87€
•ΣΥΝΟΛΟ: 155€ / 2 = 77,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! 





Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال