ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΒΑΡΣΟΒΙΑ 115€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 5 μέρες τον Ιανουάριο στη Κρακοβία και την Βαρσοβία ,με αναχώρηση το πρωί ,επιστροφή το βράδυ και διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 3*. Τελική τιμή 115€ αεροπορικά και διαμονή, από Αθήνα.

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Οι ημερομηνίες είναι 12/01 με 16/01

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (04/10) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 38€ με επιστροφή το άτομο. Θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις απλής μετάβασης  απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr 

Παράδειγμα:

Αθήνα - Κρακοβία 12/01 - 06:10
Βαρσοβία - Αθήνα 16/01 - 20:15

*Κανοντας κράτηση από την airshop.gr η τιμή είναι λίγο ακριβότερη αλλά το τσεκ ιν το αναλαμβάνει η airshop δωρεάν και οι κάρτες επιβίβασης αποστέλλονται στο email σας.

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστασεις 40x20x25cm. Για να μπορέσετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες μέγιστου βάρους 10 κιλών θα πρέπει να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης με κόστος 6€ ανα πτήση.

*Απο Κρακοβία για Βαρσοβία θα πάτε πολύ εύκολα με τρένο, περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε παρακάτω. 






ΔΙΑΜΟΝΗ 

Κρακοβία

Το ιστορικό Hotel Polonia είναι 3* κει βρίσκεται στην παλιά πόλη της Κρακοβίας, μόλις 650μ. μακριά από την κεντρική πλατεία της αγοράς. Ο Κεντρικός Σιδηροδρομικός Σταθμός της πόλης, Kraków Główny, απέχει μόνο 5 λεπτά με τα πόδια. Όλα τα δωμάτια στο Polonia είναι κλασικά επιπλωμένα και έχουν παραδοσιακή διακόσμηση. Καθένα διαθέτει ευρύχωρο μπάνιο με ντους. Στους επισκέπτες προσφέρεται δωρεάν 1 μπουκάλι νερό και 1 αναψυκτικό. Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 65€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Κάνε κράτηση εδώ


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






Βαρσοβία
Το Campanile Varsovie είναι 3* και βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, σε κοντινή απόσταση από πολλά σημεία ενδιαφέροντος. Η παλιά πόλη της Βαρσοβιας είναι 15 λεπτά με το μετρό. Τα φωτεινά δωμάτια έχουν μπάνιο, δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν Wi-Fi. Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 88€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.





Πως πάω Βαρσοβία από Κρακοβία
Η Βαρσοβία απέχει περίπου 300χλμ από την Κρακοβία και υπάρχουν διάφοροι τρόποι σύνδεσης μεταξύ τους ,με λεωφορείο ,με τρένο και με αεροπλάνο. Ο πιο βολικός τρόπος είναι με τρένο με διάρκεια διαδρομής από 2 εως 4 ώρες. Κράτηση θα κάνετε από την επίσημη ιστοσελίδα της intercity εδώ

Τα εισιτήρια στην οικονομική θέση ξεκινάνε από 10 ευρώ  (43 ζλότι) και μπορεί να φτάσουν εως τα 200 ζλότι ανάλογα την ώρα και το πότε θα κάνετε την κράτηση. Η καλύτερη περίοδος για να κάνετε την κράτηση είναι με το που ανοίγει η online φόρμα αγοράς της intercity ,περίπου ένα μήνα πριν. 

*Ο σταθμός επιβίβασης στη Κρακοβία λέγεται "Krakow Glowny" και ο σταθμός αποβίβασης στη Βαρσοβία "Warszawa Centralna". Για να δείτε που βρίσκεται ο κάθε σταθμός μπορειτε να κάνετε αναζήτηση το όνομα του στα google maps.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο, με τιμές από μόλις 10€ την ημέρα.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 76€
•Ξενοδοχεία: 153€
•ΣΥΝΟΛΟ: 229€ / 2 = 114,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο  κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! 




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال