ΒΕΝΕΤΙΑ 150€ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 5 μέρες τον Δεκέμβριο στη Βενετία ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3* με πρωινό. Τελική τιμή 150€ αεροπορικά και διαμονή από Αθήνα.

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Οι ημερομηνίες είναι 16/12 με 20/12

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (17/10) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ



ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Volotea και κοστίζουν 75€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της volotea.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βενετία 16/12 - 14:10
Βενετία - Αθήνα 20/12 - 11:35


*Στην τιμή περιλαμβάνεται μόνο χειραποσκευή μέγιστου βάρους 10 κιλών. Διαστάσεις 55cm x 40cm x 20cm.





ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Agli Artisti είναι 3* και απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από την Εβραϊκή συνοικία και μόλις 200μ. από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό Santa Lucia. Η κοντινότερη στάση του πλωτού λεωφορείου Riva de Biasio βρίσκεται σε απόσταση μόλις 100μ., δίπλα στη γέφυρα Ponte degli Scalzi. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, δωρεάν WiFi και ιδιωτικό μπάνιο. Η τιμή του για ένα δίκλινο δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο για 4 βραδια είναι στα 147€ μαζί με πρωινό.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.





ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο με τιμές από μόλις 10€ την ημέρα. Ελέγξτε το τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες ή πληρωμή με μετρητά, παρα μόνο πιστωτικές κάρτες.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 150€
•Ξενοδοχείo: 147€
•ΣΥΝΟΛΟ: 297€ / 2 = 147,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.


————————————————————

Κάνε εγγραφή στην Airbnb κανοντας κλικ εδώ και κέρδισε 25€ έκπτωση στη πρώτη σου κράτηση!


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال