ΠΑΡΙΣΙ - ΡΩΜΗ 160€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 6 μέρες τον Ιανουάριο στο Παρίσι και την Ρώμη με διαμονή σε ξενοδοχεία κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή 160€ για αεροπορικά και διαμονή από Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Οι ημερομηνίες είναι 26/01 με 31/01 με τρεις διανυκτερεύσεις στο Παρίσι και δυο στη Ρώμη.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (11/08) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν συνολικά μόλις 49€ το άτομο . Θα πρέπει να κάνετε τρεις διαφορετικες κρατήσεις απευθειας από την ιστοσελίδα της Ryanair  ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα επιλέγοντας πολλαπλοί προορισμοί.

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη  - Παρίσι 26/01 - 09:00
Παρίσι - Ρώμη 29/01 - 09:10
Ρώμη - Θεσσαλονίκη 31/01 - 13:20

*Το αεροδρόμιο στο Παρίσι βρίσκεται στο Μπωβαί ,στο κεντρικό Παρίσι θα πάτε με τα λεωφορεία που βρίσκονται απ´εξω με 15€ η διαδρομή. Περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θα βρείτε εδώ

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια μικρή τσάντα χειρός ή πλάτης με διαστάσεις 40x25x20xm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή έως 10 κιλά θα πρέπει να αγοράσετε σειρά προτεραιότητες με κόστος 6€ ανά πτήση.








ΔΙΑΜΟΝΗ

Παρίσι
Το ibis Budget Paris La Villette 19ème απέχει 2,1χλμ. από την πλατεία Place de la République. Η κοντινότερη στάση μετρο βρίσκεται 500μ. μακριά ,και σας πάει σε αξιοθέατα όπως το μουσείο του Λούβρου σε περίπου 15 λεπτά. Κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η ρεσεψιόν του καταλύματος λειτουργεί όλο το 24ωρο. Η τιμή του για ένα δίκλινο δωμάτια είναι στα 150€ για 3 βραδια.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






Ρώμη
Το Hotel Positano βρίσκεται μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το κεντρικό σταθμό Termini που θεωρείτε το πιο κεντρικό μέρος να μείνεις στη Ρώμη. Το ξενοδοχείο απέχει 200μ. από το σταθμό Castro Pretorio του μετρό και είναι 3 στάσεις με το μετρό από το Κολοσσαίο. Τα δωμάτια περιλαμβάνουν όλα τηλεόραση LCD, θυρίδα ασφαλείας, ψυγείο και ιδιωτικο μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 70€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.







ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορειτε να νοικιάσετε από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο με τιμές από μόλις 10€ την ημέρα. (Ελέγξτε το τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες ή πληρωμή με μετρητά, παρα μόνο πιστωτικές κάρτες)

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 98€
•Ξενοδοχεία: 220€
•ΣΥΝΟΛΟ: 318€ / 2 = 159 το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

—————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! 


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال