ΜΑΡΑΚΕΣ 50€ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για 5 μέρες τον Δεκέμβριο στο Μαρακές , με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο (riad). Τελική τιμή μόλις 50€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Ημερομηνίες:

03/12 - 07/12 (4 βράδια ,50€)
10/12 - 14/12 (4 βράδια, 85€)
17/12 - 21/12 (4 βράδια, 85€)

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (16/11) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 30€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μαρακές  03/12 - 12:50
Μαρακές - Αθήνα  07/12 - 07·00

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες έως 10 κιλά θα πρέπει να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης με κόστος 6€ ανα πτήση.




ΔΙΑΜΟΝΗ
Για διαμονή προτείνουμε να μείνετε σε ένα Riad ,είναι παραδοσιακές Μαροκινές κατοικίες τα οποία οι ιδιοκτήτες τους τα έχουν μετατρέψει σε ξενοδοχεία. Εκτος από πολύ οικονομικά βρίσκονται και σε πολύ καλή τοποθεσία ακριβώς στην καρδιά της Μεντίνα ,την παλιά πόλη του Μαρακές ,που είναι και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco.

Το Hôtel Dar Youssef βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσια, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την κεντρική πλατεία Τζεμάα ελ Φνα, ενώ τα παζάρια (souk) βρίσκονται 400μ. μακριά. Διαθέτει απλά δωμάτια Μαροκινού στιλ με κοινόχρηστο αλλά και ιδιωτικο μπάνιο με δωρεάν WiFi. Ένα δίκλινο δωμάτιο με ιδιωτικο μπάνιο θα σας κοστίσει μόλις 45€ για 4 βράδια.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






Άλλη μια καλή επιλογή είναι και το Riad Bousskri το οποίο βρίσκεται στη Μεντίνα 1χλμ. από το Παλάτι Bahia και 4χλμ. από το Συνεδριακό Παλάτι και τους Κήπους Majorelle. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικο μπάνιο και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 4 βραδια είναι στα 126€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






*Στη τιμή δεν περιλαμβάνεται ο δημοτικός φόρος 2,50€ το άτομο ανα βράδυ (20€ σύνολο στη διαμονή και τα 2 άτομα) και πληρώνεται απευθειας στο ξενοδοχείο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (03/12 - 07/12)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 60€
•Ξενοδοχείo: 45€
•ΣΥΝΟΛΟ: 105€ / 2 = 52,50€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال