ΜΑΛΔΙΒΕΣ 730€ (ΜΑΡΤΙΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για 7 μέρες τον Μάρτιο στις εξωτικές Μαλδίβες στην ατόλη Thoddoo (φωτό), με διαμονή σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό και εξαιρετικές κριτικές. Τελική τιμή 730€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Ημερομηνίες

13/03 - 20/03 (7 μέρες, 730€)
20/03 - 27/03 (7 μέρες, 730€)

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (02/02) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Alitalia με ανταπόκριση στη Ρώμη και αναμονή 2 ώρες, και κοστίζουν 585€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση μπορείτε να κάνετε από την petas.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μάλε  13/03 - 19:25
Μάλε - Αθήνα  20/03 - 13:45

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνονται 1 αποσκευή εχω 20 κιλά και 1 χειραποσκευή μαζί με μια προσωπική τσάντα ανα άτομο.

*Το διεθνές αεροδρόμιο των Μαλδίβων είναι το Μάλε και λέγεται Διεθνες Βελανα με κωδικό MLE




ΔΙΑΜΟΝΗ
Για την διαμονή σας θα πρέπει να επιλέξετε ένα από τα 1100 μικροσκοπικά νησάκια (ατόλες) που αποτελούν την νησιωτική χώρα των Μαλδιβών. Υπάρχουν δυο επιλογές διαμονής, ο ένας είναι να μείνετε σε μια κατοικήσιμη ατόλη όπου ζούνε και ντόπιοι και η άλλη επιλογή είναι να μείνετε σε ένα ρεσορτ σε ιδιωτική ατόλη. 

Η πιο οικονομική επιλογή είναι να μείνετε σε μια κατοικήσιμη ατόλη, καθώς εκτός από τις πολλές επιλογές διαμονής και τις χαμηλές τιμές των ξενοδοχείων, υπάρχουν και παρα πολλές επιλογές σε εστιατόρια, καφέ, δραστηριότητες με χαμηλό κόστος σε σχέση με τα πανάκριβα ρεσορτ, όπου δεν υπάρχουν επιλογές και θα πρέπει να αρκεστείτε μόνο σε αυτά που προσφέρει σε τιμές αρκετά τσουχτερές. 

Τα θετικά του να μείνετε σε μια κατοικήσιμη ατόλη, εκτός από το χαμηλό κόστος, είναι επισης ότι θα δείτε και τον τρόπο ζωής των ντόπιων κάτι που δεν θα δείτε στα ρεσορτ, καθώς θα έρχεστε σε επαφή μόνο με τους υπαλλήλους και τους υπόλοιπους τουρίστες. Επίσης οι κατοικήσιμες ατόλες είναι τεραστίων διαστάσεων και θα χρειαστείτε αρκετές ωρες με τα πόδια για να το εξερευνήσετε σε σχέση με τις ατόλες των ρεσορτ που τα γυρνάς μέσα σε 20 λεπτά.

Οποτε αν θέλετε μια οικονομική διαμονή όπου θα κάνετε περισσότερα πράγματα επιλέξετε μια κατοικήσιμη ατόλη. Αν αναζητάτε ηρεμία , χαλάρωση, χλιδή τότε επιλέξτε ένα ρεσορτ.
 
*Σημειώστε επίσης πως κάποιες ατόλες είναι αρκετά μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο του Μάλε που θα προσγειωθείτε, και θα χρειαστεί να κλείσετε από το ξενδοχείο που θα μείνετε και μεταφορά. 

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΣΙΜΗ ΑΤΟΛΗ
Η ατόλη Thoddoo που προτείνουμε παρακάτω να μείνετε βρίσκεται περίπου 70χλμ μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο του Μάλε και είναι από τις πιο όμορφες κατοικήσιμες ατόλες στις Μαλδίβες με τις πιο ομορφες και καθαρές παραλίες. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Royal Stay Inn
Το Royal Stay Inn είναι ένα κατάλυμα 3* με εξαιρετικές κριτικές στην κατοικήσιμη ατόλη Thoddoo, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από παραλίες, καταστήματα και εστιατόρια και διαθέτει δικιά του ιδιωτική παραλία στο νησί σε απόσταση 1.5 λεπτών με τα πόδια. Όλα τα δωμάτια  παρέχουν κλιματισμό και καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Σε όλα υπάρχει ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 6 βράδια είναι στα 286€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Το μεσημεριανό και το βραδυνο στο κατάλυμα θα σας κοστίσει 4€ και 9€ αντίστοιχα.


*Το ξενοδοχείο μπορεί να κανονίσει την μεταφορά σας από το διεθνές αεροδρόμιο του Μάλε προς το ξενοδοχείο με κόστος 35 δολάρια ανα άτομο, ανα διαδρομή (1ω20λ)

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking





Thoddoo Retreat
Άλλη μια καλή επιλογή στην ατόλη Thoddoo είναι και το Thoddoo retreat το οποίο είναι 3* και διαθέτει ιδιωτική παραλία. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα, διαθέτουν  καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ και ιδιωτικό μπάνιο με ντους, στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Η τιμή του για 6 βράδια είναι στα 347€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Το μεσημεριανό και το βραδυνο στο κατάλυμα θα σας κοστίσει 10€ ανα γεύμα.


*Το ξενοδοχείο μπορεί να κανονίσει την μεταφορά σας από το διεθνές αεροδρόμιο του Μάλε προς το ξενοδοχείο με κόστος 35 δολάρια ανα άτομο, ανα διαδρομή (1ω20λ)

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking





ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΡΕΣΟΡΤ

Paradise Island Resort & Spa
Το Paradise Island Resort & Spa είναι 5* και προσφέρει ιδιωτικές βίλες και μπανγκαλόου σε ένα ιδιωτικό ειδυλλιακό νησί του Ινδικού Ωκεανού. Το θέρετρο διαθέτει εξωτερική πισίνα, 4 εστιατόρια και σπα. Οι μονάδες περιλαμβάνουν κλιματισμό, ιδιωτική βεράντα με γαληνευτική θέα στον ωκεανό. Έχουν επίσης δορυφορική τηλεόραση, θυρίδα ασφαλείας, ψυγείο και συσκευή για τσάι/καφέ. Η τιμή του για 6 βράδια αν επιλέξετε το all inclusive πακέτο που περιλαμβάνει όλα τα γεύματα και τα ποτά είναι 2227€ για 6 βράδια σε μπανγκαλόου πανω στην θάλασσα. Στη τιμή αυτή περιλαμβάνεται και η μεταφορά από το αεροδρόμιο.


*Την μεταφορά σας από το αεροδρόμιο θα την κανονίσει το ξενοδοχείο με ταχύπλοο σκάφος και διάρκεια 20 λεπτά. Περιλαμβάνεται στη τιμή της διαμονής. 

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking





Sun island resort & spa 

Το πολυτελές Sun Island Resort & Spa είναι 4* και απέχει 17 λεπτά με πτήση εσωτερικού (τροχοφόρα αεροσκάφη) από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαλέ. Προσφέρει ιδιωτικές βίλες πάνω στην θάλασσα η στην παραλία, πισίνα, 9 επιλογές για φαγητό, σπα κ.α. Η τιμή του για 6 βράδια αν επιλέξετε το all inclusive πακέτο που περιλαμβάνει όλα τα γεύματα και τα ποτά είναι 2110€ για 6 βράδια σε μπανγκαλόου πανω στην θάλασσα. Στη τιμή αυτή περιλαμβάνεται και η μεταφορά από το αεροδρόμιο.


Κάνε κράτηση εδώ


*Την μεταφορά σας από το αεροδρόμιο θα την κανονίσει το ξενοδοχείο με αεροπλάνο και διάρκεια 20 λεπτά. Περιλαμβάνεται στη τιμή της διαμονής. 

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking

*Στο συγκεκριμένο ρεσορτ έμεινα τα Χριστούγεννα του 2014, και πραγματικά είναι όπως φαίνεται στις φωτό, σαν παράδεισος.










ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (Royal stay in 3*)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 1168€
•Ξενοδοχείo με πρωινό: 286€
•ΣΥΝΟΛΟ: 1454€ / 2 = 727€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ



Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال