ΡΩΜΗ - ΝΑΠΟΛΗ 140€ (ΜΆΙΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Προσφορά τελευταίας στιγμής!
Ταξιδέψτε για 4 μέρες την επόμενη εβδομάδα στη Ρώμη και την Νάπολη,  με αναχώρηση το πρωί για Ρώμη και επιστροφή αργά το βράδυ από Νάπολη, και διαμονή σε κεντρικά διαμερίσματα με εξαιρετικές κριτικές. Τελική τιμή 140€ αεροπορικά, τρένο και διαμονή, από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 23/05 με 26/05 με δυο διανυκτερεύσεις στη Ρώμη και μια στη Νάπολη.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (15/05) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι Do It Yourself και οι κρατήσεις γίνονται από τον καθένα ξεχωριστά ακολουθώντας τις αναλυτικές οδηγίες που περιγράφονται παρακάτω. Αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι όλα με την Ryanair και κοστίζουν 47€ το άτομο και για τις δυο πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις απλής μετάβασης απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Ρώμη 23/05 - 09:55
Νάπολη - Θεσσαλονίκη 26/05 - 22:10

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστασεις 40x20x25cm. Για να μπορέσετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες μέγιστου βάρους 10 κιλών θα πρέπει να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης με κόστος 8€ ανα πτήση.

*Απο Ρώμη για Νάπολη θα πάτε πολύ εύκολα με τρένο και διάρκεια 3 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε παρακάτω. 






ΔΙΑΜΟΝΗ 

Ρώμη

Το Grandis Guesthouse βρίσκεται στη Ρώμη, σε απόσταση 2χλμ μακριά από το Κολοσσαίο και τον κεντρικό σταθμό Τερμίνι. Το Κολοσσαίο είναι προσβάσιμο σε μόλις 10 λεπτά με το τραμ, το οποίο κάνει δράσει 250μ. μακριά από το διαμέρισμα. Όλα τα δωμάτια  είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 110€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Κάνε κράτηση εδώ


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






Νάπολη
Το Doremì Terrace βρίσκεται στο κέντρο της Νάπολης, σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με τα πόδια από την Σπατζαναπολι, την παλιά και γραφική πόλη της Νάπολης. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο. Η τιμή του για 1 βράδυ είναι στα 49€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






Πως πάω από Ρώμη για Νάπολη
Από Ρώμη για Νάπολη θα πάτε εύκολα με τρένο με διάρκεια διαδρομής  λιγότερο από 3 ωρες. Η αναχωρηση είναι από το κεντρικό σταθμό Τερμίνι και το εισιτήριο κοστίζει από 13€ η διαδρομή. Κράτηση μπορείτε να κάνετε on-line μέσω της ιστοσελίδας omio.com

Παράδειγμα:

Rome - Naples 25/05 - 07:36 (13€)

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για online κράτηση ,στο σταθμό πιθανόν να ισχύουν άλλες τιμές.





ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 94€
•Ξενοδοχεία: 159€
•Τρένο: 26€
•ΣΥΝΟΛΟ: 279€ / 2 = 139,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο  κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! 




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال